hvordan man underviser undersøgelse af ulykker

Ikke den mest solrige af emner , er efterforskning af ulykker blevet en realitet , at ingen offentlig myndighed eller virksomhed kan tillade sig at ignorere . Det er fordi mennesker og maskiner ikke altid opfører sig efter hensigten , og resultaterne kan være ødelæggende . Mens ulykkesefterforskning omfatter mange områder , de, der underviser i det deler en lignende formål: at hjælpe arbejdsgivere udrydde skadelig praksis , der kan skade arbejdstagerne og til at hjælpe virksomhedsejere overholde føderale love , der kræver dem til at sikre arbejdsmiljøet .

Du skal bruge:
Undersøgelse af ulykker lærebog
. Avisartikler .


1 .

introducere emnet ved at definere begrebet " ulykke ". Har studerende brainstorm en liste over ulykker med angivelse fysiske rammer og grupper af involverede personer. For eksempel kan en ulykke involvere bygningsarbejdere , der faldt fra stilladser fastgøres til ydersiden af en bygning .
2 .
Bed eleverne om at gætte hvad der kan være mål for ulykker efterforskere . Diskutere lærebog beskrivelse af mål .
3 .
Uddel kopier af nyhedshistorier om virkelige ulykker . Har eleverne overveje årsager til ulykker. Spørge, om de tror de ulykker kunne have været forebygget og i bekræftende fald , hvordan .

4 .
Diskuter de generelle færdigheder for undersøgelse af ulykker, så forklare, hvordan hver ulykke udbytter andre forhold , der kræver en tilpassede tilgang .
5 .
Beskriv store kategorier og typer af ulykker . Fortæl eleverne kategorier vedrører de fysiske rammer ( bygge-, automobil eller hjem ) og typer vedrører graden af skader ( død , tilskadekomst , ejendom ) .
6

Forklar dele af en undersøgelse af ulykker kit : . standardformularer ( såsom politirapporter ) , målebånd , kameraer , papir til at tegne diagrammer , og kassettebåndoptagere til at interviewe partier og øjenvidner . Har studerende læser lærebøger for at finde ud af, hvilken slags investigator bygger på et sæt , og hvordan kits til hver type ulykker kan kræve forskellige værktøjer .
7 .
revidere reglerne er fælles for alle undersøgelser af ulykker : at timingen er afgørende , at efterforskerne ikke danner endelige konklusioner , indtil alle de faktiske omstændigheder er i , hvordan efterforskere bruge de fem W 's ( hvem , hvad , hvor , hvornår og hvorfor ) for at begynde processen , og hvorfor det er vigtigt at fylde notebooks med alle detaljer og opretholde præcise registreringer.
8 .
Fordel prøver af de faktiske undersøgelse af ulykker politikker virksomheder og institutioner stoler på. Har studerende læse de procedurer og forklare, hvordan procedurer støtte de politiske mål

9
Revision af de fem vigtigste stadier af efterforskningen : . indsamle fakta , identificere årsager , der træffes beslutning om de nødvendige ændringer , registrering af resultater og præsentere resultater . Udforsk teknikker på hver etape : interview øjenvidner og parter for at få fakta , som taler med eksperter for at citere årsager og overveje procedureændringer , og mødet med tekniske forfattere til at lære , hvordan man bedst til at registrere og kommunikere resultater .
10 .
Pak op lektioner med en gennemgang af undersøgelse mål . Har studerende redegøre for, hvordan hvert trin understøtter målene . Tildel hjemmearbejde , der kræver de studerende til at liste negative virkninger ( dødsfald , personskade , omkostninger ) og positive egenskaber ( forebyggelse , øget bevidsthed ) af alle ulykker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.