ikke -ryger forårsager hypertension ?

Risk Factor


Det er endnu ikke fastslået, at rygning er en egentlig årsag til hypertension , fordi årsagen er ukendt for de fleste mennesker med forhøjet blodtryk . Men rygning er betragtes som en risikofaktor . Det er klogt for mennesker der lider af forhøjet blodtryk for at undgå eller stoppe med at ryge , hvilket kan øge allerede forhøjede niveauer af blodtryk . Forskning viser, rygning yder et væsentligt bidrag til at øge surhedsgraden i blodet og kvæle dens flow , der har en direkte virkning på hjertet . Rygning kan forårsage andre problemer i hele kroppen , fordi den rejser blodtrykket med hver cigaret . Det handler ikke kun påvirker hjerte og lunger , men det kan komplicere nyrefunktion ved at øge blodtrykket . Mange rygere komme alvorligt syge eller dør på grund af de komplikationer rygning forårsager . Rygning sammen med at drikke alkohol eller kaffe forbindelser de negative virkninger i kroppen , fordi kombinationen handlinger stærkt stigende blodtryk priser.

Smokes a Day


Forekomsten af hypertension stiger blandt folk , der ryger 15 eller flere cigaretter om dagen , ifølge en undersøgelse fra Massachusetts Veterans Affairs Epidemiologi, Forskning og Information Center i Boston , som blev offentliggjort i november 2007-udgaven af Journal of American College of Cardiology .

Tidsskriftet rapporteret i marts 2006 om anden rygning studere på Johns Hopkins Medical institutioner , i Baltimore , Maryland . Det viste rygning kan producere hypertension og svækkelsen af venstre hjertekammer af hjertet hos personer , som tidligere havde ingen symptomer på forhøjet blodtryk .

Legemsvægt


Habituel rygere har vist sig at have lavere blodtryk end ikke-rygere , ifølge en undersøgelse på Bispebjerg Hospital i København , Danmark og rapporteret i American Journal of Hypertension i maj 1997. Men denne milde sænkning af blodtrykket kan være relateret til nedsat legemsvægt , siger Dr. Norman M. Kaplan , klinisk professor i intern medicin ved University of Texas Southwestern Medical Center . Med hver cigaret en rygers blodtryk stiger kort , selv hos rygere , som ikke har symptomer på højt blodtryk , siger han .

Reducer Risiko


Årsagen til forhøjet blodtryk er ukendt i 90 procent af folk med forhøjet blodtryk , ifølge Netdoktor , en britisk sundhed hjemmeside . Men det viser rygning som en af de faktorer i at øge risikoen for forhøjet blodtryk . Selv hvis blodtrykket stiger kun kortvarigt med hver cigaret , kan det i sidste ende føre til forhøjet blodtryk for en storryger . Rygning, vægttab, motion, skære ned på alkohol , spise en sund kost og reducere stress gennem afspændingsteknikker er blandt de måder at reducere risikoen for forhøjet blodtryk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.