inground pool sikkerhed

Inground pools er svømning rum, der er monteret i et gravet -out hul i jorden , i modsætning til pools med vægge , der er bygget op over jorden . Følg vigtige sikkerheds tips til at have det sjovt og ophold sikkert i og omkring en inground pool

Gates


En gate omkring en inground pool sikrer , at børn ikke ved et uheld falder ned i poolen . Pool porte er lavet af hegn eller netmateriale , og kan installeres af en professionel eller af boligejer . Disse porte har typisk en lås dør, som er svært at åbne med et barn , der gør adgang til pool afhængig af en voksen .

Pool Cover


En pulje dækning er en gummi materiale , der strækker sig over puljen og forhindrer drukning . Hvis et barn falder ned i pool, dækker holder ham oven vande . Coveret skaber en overflade, som kan betrædes , hvilket gør det næsten umuligt at komme under vandet , når det dækker puljen .

Redningsudstyr


Hold redningsudstyr ved hånden i tilfælde af en nødsituation . En hyrde 's krog er en lang stang , der kan bruges til at trække i nogen, der er kludrer i vandet , og en redningsvest er en flydende enhed, der kan smides ud til en person med behov for støtte . Placer disse emner , hvor alle svømmerne kan se dem .

Legetøj


Fjern alle pool legetøj fra puljen efter svømning . Flydende emner som bolde og nudler kan friste børn til at nå til emner, og kan resultere i dem , der henhører under vand . Placer disse legetøj i en udendørs skab eller stald efter afspilning er over at forebygge ulykker .

Tilsyn

Voksen tilsyn er et af de vigtigste aspekter af pool sikkerhed . Selv hvis alle børnene i puljen er erfarne svømmere , bør en voksen holde øje for at undgå en nødsituation . For børn under 5 år , skal en voksen være i vandet inden for rækkevidde på alle tidspunkter.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.