katastrofehåndtering procedurer

Millioner af mennesker i USA står over for katastrofer og deres forfærdelige aftermaths hvert år , ifølge Federal Emergency Management Agency . Uanset om dit hjem er ramt af en tornado eller en terrorist har detoneret en bombe i en by i nærheden af dit hjem , du har brug for en handlingsplan , hvis du vil overleve .

Disaster Plan


Konstruer en katastrofe handlingsplan skræddersyet til eventuelle katastrofer . Udpege et sikkert sted , hvor din familie kan gå . Hvis det er muligt , bør alle mødes først i dit hjem . I tilfælde af dit hjem er usikre , skal du have en back-up sted at mødes , såsom en ven eller slægtning hjem . Har familiemedlemmer, ringe til dig , hvis de ikke er i stand til at mødes på den valgte placering . Hvis du ikke kan nå dem via mobiltelefon på grund af celle tårn skade , taler om at bruge en back-up land -line . Vær sikker på en ud-af-state forhold ved at ringe til dig i tilfælde af en katastrofe . Du kan relæ til dem , hvad ekstra forsyninger du har brug for efter begivenheden.

Emergency Kits


Sæt sammen nødsituation kits til dit hjem og bil . Medtag en hånd-krank radio moonlights som en lommelygte og mobiltelefon oplader , mad barer , flaskevand , et lille telt , vandtæt tændstikker, stearinlys , band-aids , gaffatape , aspirin eller ibuprofen , peroxid , vandrensning tabletter , en sirene eller fløjte , og desinfektionsmiddel klude . For terrorhandlinger specifikke kits , omfatter gasmasker for dig og din familie samt kaliumklorid tabletter , der kan sluges for at begrænse mængden af stråling optagelse i kroppen . Gasmasker , mad barer , vandrensningstabletter , sirener , og kaliumklorid tabletter kan købes on- line på noget survivalist butik . Pakke alle disse ting i en fem gallon spand , der kan erstatte et toilet bør du ikke have indendørs VVS for et par dage .

Leverancer Unge Børn


Hvis du har børn , så husk at have vand på flaske og tør formel på hånden , samt bleer , vaskeklude , børn og børns ibuprofen , og nogle legetøj . Det er en god id¨¦ at have ID armbånd til dine børn , hvis de er adskilt fra dig . Deres armbånd bør også omfatte de telefonnumre af andre familiemedlemmer ud over dig selv , hvis du er uarbejdsdygtig .

Husk dit kæledyr


Køb hunde- eller kattemad med en holdbarhed på tre til fem år . Husk at inkludere i et kæledyr nødsituation kit sammenklappelig vand og mad skåle , en snor , en sele ( for hunde ) , og pudebetræk eller tæppe ( til katte ) , tasker til at holde afføring , og et par legetøj . Ifølge den Humane Society og American Society for forebyggelse af dyremishandling , er det bydende nødvendigt, at din kat eller hund slid dens halsbånd og ID- kode på alle tidspunkter. Dette vil bidrage til en god samaritaner bringe dit kæledyr hjem , skulle det blive adskilt fra dig .

Personlig sikkerhed

Under katastrofer , politi og redningsmandskab er overvældede og kan ikke være i stand til at holde orden . Ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) , " den øgede stress i forbindelse med forstyrrelser i familier , udfordringer i møde daglige behov såsom mad , vand og husly , samt forstyrrelser i sundhed og de retshåndhævende myndigheder kan øge muligheden for vold . "
CDC foreslår , at du bor i en gruppe , og aldrig gå nogen steder alene . Du bør også søge på områder, hvor der er en masse mennesker . CDC rådgiver intervention når det er muligt i voldelige situationer , eller at advare nogen i beregning hvis din egen sikkerhed er i fare .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.