krog orm infektion

Hageorm infektioner er forårsaget af fire forskellige rundorm . To af disse spolorm kun forekommer hos mennesker , kan man påvirke mennesker og andre dyr og en forekommer kun hos andre dyr ifølge Centers for Disease Forebyggelse af og Kontrol ( CDC ) .

Hageorm infektion er mest udbredt i troperne og subtroperne . Risikoen for at pådrage infektion med hageorm er lav i USA på grund af sanitet og affald praksis

livscyklus Hageorm


Den hageorm livscyklus begynder og slutter i tyndtarmen . Hageorm æg befolke jorden , når smittede personer defecate på jorden , eller når menneskelig afføring bruges til at gøde afgrøder . Varm , fugtig og lyssky forhold udløser æggene at klække til larver .

Larverne er enten et uheld indtages eller trænger bare fødder . De kommer ind i lungerne via blodbanen og rejse op luftrør og sluges . De udvikler sig til halv -tommer orme i tarmene , lægger sig til intestinal vægge og lever af blod .

hvordan mennesker bliver smittet


Direkte kontakt med larver i jorden kan resultere i infektion med hageorm . Indtagelse sådan jord eller gå barfodet tillader larver til at gennemtrænge kroppen . Æg er ikke selv infektiøse .

Mennesker kan få nogle hageorm infektioner fra hunde og katte , der passerer æg og larver til jorden . Hvalpe og killinger er mere tilbøjelige til at have hageorm infektioner , og børn er mere tilbøjelige til at spille i områder, hvor de kunne hente en infektion med hageorm .

Områder , der er forurenet med menneskelig afføring udgør den største risiko for hageorm infektioner hos mennesker . Det er gennem jord , der ikke direkte kontakt med inficerede mennesker , at smitten spredes .

Symptomer


The National Institutes of Health ( NIH ) advarer om, at de fleste mennesker ikke oplever symptomer på infektion med hageorm , når den er trådt i tarmene . I tidlige stadier af infektion med hageorm , rejser af larver gennem huden kan forårsage kløende og smertefulde infektioner . Hvis hageorm æg indtages , den udklækning af larver i tarmen kan give mavesmerter , blødning og inflammation . Kløe og udslæt kan forekomme på det sted, hudpenetration . Mulige symptomer omfatter diarré , træthed , feber , og gas , tab af appetit og kvalme og opkastning .

Sundhedsproblemer


Heavy parasitære kan forårsage anæmi og vægttab og kan stunt vækst og mental udvikling , ifølge CDC . Det blod og protein tab kan forårsage åndedrætsbesvær og kongestiv hjerteinsufficiens . Ernæringsmæssige mangler og væskeansamling i bughulen er fælles med tunge angreb af hageorm og er især truer med at børn og gravide kvinder .

Forebyggelse

Du kan reducere din risiko for at pådrage sig en infektion med hageorm ved at undgå kontakt med sand og jord kan blive inficeret med hageorm . Må ikke gå barfodet i disse områder, og handsker , når du arbejder med jord . Du bør også have kæledyr ormekur .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.