mad stempel kvalifikation i Massachusetts

The Food Stamp -programmet, også kendt har supplerende Nutrition Assistance Program ( SNAP ) , hjælper familier med lav indkomst købe mad . Indkomst , aktiver og antallet af medlemmer i husstanden bestemme din berettigelse . Køb af fødevarer er færdig med en elektronisk Benefit Transfer ( EBT ) kort

Ansøgning


For at modtage ydelser , kan du indsende en ansøgning online , via mail eller fax . Når mailing en ansøgning , er det nødvendigt at sende det til din lokale afdeling af overgangsbistand ( DTA ) kontor . Du skal udfylde en ansøgning inden for 30 dage, men du modtager ydelser baseret på den dato, hvor ansøgningen er modtaget på DBA kontoret . Et interview er derefter sat op med en sagsbehandler på et lokalt DBA kontor eller over telefonen.

Indkomst Krav


Den maksimale indkomst grænse afhænger af antallet af husstandsmedlemmer , og om der er nogen børn, der bor i hjemmet . For husholdninger med børn , er den maksimale bruttoindkomst for en person $ 1. 805 om måneden og for hver ekstra medlem du tilføje $ 624 . For husstande uden voksne over 60 år og ingen børn , er den maksimale bruttoindkomsten for en enlig 1. 174 $ . For hvert ekstra medlem , skal du tilføje $ 406 . Asset grænser vedrører dem, der har en handicappet eller individet over 60 år , der bor i hjemmet , og bruttoindkomsten ligger over den indkomst kriterier .

Deltagelseskrav


For at være støtteberettigede skal du bor i Massachusetts og være en amerikansk statsborger eller støtteberettigede noncitizen . Medlemmer af en husstand er mennesker, som bor i et hus , købe mad og forberede måltider sammen . Husstandsmedlemmer behøver ikke at være relateret at blive optaget på en ansøgning . Du skal opfylde specifikke arbejde krav, skønt nogle personer er fritaget , såsom studerende , gravide kvinder og personer med handicap . Hvert medlem af husstanden skal have et CPR-nummer .

elektronisk benefit transfer Kort


Hver måned er en modtager fordelene bord på den EBT kortet . Du bruger kortet på købmandsforretninger , der accepterer Quest kort . En personlig identifikationsnummer er opført , når de køber dagligvarer . Kvitteringen vil have kortets resterende trykt på det . Hvis du ikke bruger alle de fordele hver måned , er den balance, rullede over i den næste måned . Fordele udløbe inden et år, hvis du ikke bruger dem . Kortet kun virker for køb af fødevarer.

Køb

Du kan kun købe bestemte fødevarer , såsom frugt , grøntsager , kød , mejeriprodukter , brød og kornprodukter , ved hjælp af din SNAP fordele . Du må ikke købe øl , vin , tobaksvarer , medicin , dyrefoder eller husholdningen med dit EBT kortet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.