måder at genbruge plast vandflasker

Plastic vandflasker er en vigtig kilde til affald . De bruger olie i deres skabelse , det tager mere olie til at transportere dem , og de skaber en stor forurening , når dumpet på lossepladser . Ændrer den måde, plastik vandflasker anvendes, er en simpel måde at reducere miljøbelastningen af dem . Genanvendelse af disse allestedsnærværende emner kan ske gennem centre for genanvendelse eller derhjemme .

genbrugsstationer


Den nemmeste måde at genbruge plastic vandflasker er at tage dem til en genbrugsstation , og bortskaffe dem der . Fra dette punkt , kan de vandflasker gøres til nye flasker eller genbruges shopping og Tote tasker . Bunden af de fleste vandflasker har en genbrugssymbolet med et nummer i den. Dette nummer angiver hvilken type genanvendelse bin flasken skal placeres ind på en genbrugsplads .

badelegetøj


Køb et par ark farverige vandtæt skum og lim dem omkring vandflaske , der forlader cap udækket . Tillad et barn til at dekorere skum med vand-bevis markører . Vandflasken kan bruges som et bad eller poolen legetøj ubåden , børn kan ændre dybden af flasken ved at give mere vand ind i det og udskiftning af hætten . Gøre legetøj fra plastflasker holder flasker ud af lossepladser og er sjov for børn . Hvis dit barn er meget lille , smider hætten , før du lader ham eller hende få flasken . Flaske hætter er en kvælningsrisiko .

Starter Have


Klip en plastik vandflaske i halve og fyld den nederste del halvvejs med jord . Sted frø eller plantemateriale i flasken og fugtes jorden dagligt. Bønner , blomster og andre planter kan få deres start i genbrugsplast flasker , der kan genbruges hvert forår eller genanvendes på en genbrugsstation , efter at planterne er blevet transplanteret til en have .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.