mikrobiologi forskningsbevillinger

Privat -og erhvervskunder dedikeret fonde til at fremme forskning i videnskaberne , statslige organisationer og internationale organisationer dedikeret til studiet af mikrobiologi er blandt de forsikringsgivere af mikrobiologi forskningsbevillinger. Tilskud eksisterer for mikrobiologer på alle karrieretrin , fra dem i bachelor -og kandidatuddannelser til dem at etablere og fortsætter med at udvikle karrierer .

Jane Coffin Childs Memorial Fund for medicinsk forskning


The Jane Coffin Childs Memorial Fund for medicinsk forskning Fellowship Award gives til en forsker i begyndelsen af hans karriere . Den adgangsberettigede må ikke have tjent hans doktorgrad mere end et år forud for modtagelsen af tilskuddet. Hvis han har en års forudgående postdoc erfaring , tilskud fortsætter i to år , ellers løbetid prisen er tre år . De fordele omfatter en $ 43,000 stipendium i det første år med justeringer for børn og en ekstra $ 1. 500 rejse stipendiet . Af stipendiet beløb stiger i de efterfølgende år .

European Society of Clinical Microbiology og smitsomme sygdomme ( ESCMID )


Den ESCMID /bioMérieux Forskning Grant i Klinisk Mikrobiologi mål en forsker tidligt i sin karriere , hvis forskning interesser ligger inden for mikrobiel resistens . Den internationale støtte har til formål at " fremme laboratoriepraksis og klinisk diagnostik i Østeuropa . " Prisen er udpeget delvis til forskning og delvist for rejse til det europæiske kongres for Klinisk Mikrobiologi og Infektionssygdomme .

American Society for Microbiology


The American Society for Microbiology midler tilskud til bachelor -og kandidatstuderende, postdoc forskere og videnskabsmænd oprettelse og fortsatte karriere . Disse priser omfatter Siemens Healthcare Diagnostics Young Investigator Award , en $ 2. 000 kontant præmie tildelt en ekstraordinær videnskabsmand ikke mere end fem år inde i hendes post. doc. karriere med forskning i klinisk mikrobiologi eller et beslægtet område , herunder virkningsmekanismer af antimikrobielle stoffer eller mekanismer af resistens over for antimikrobielle stoffer .

Foreningen tilbyder også Raymond W. Sarber indgår med en bachelor- studerende og en ph. d. -studerende , der viser udestående potentiale og ekspertise inden for forskning og er tilmeldt i mikrobiologi-relaterede akademiske programmer . Andre forskningsbevillinger omfatter Eli Lilly and Company Research Award, for forskere yngre end 45 og Interscience konference om antimikrobielle stoffer og kemoterapi Young Investigator Awards , der ydes til op til fem forskere , der er i de første tre postdoc år af deres karriere .

Global Probiotika Rådets


Det globale Probiotika Rådet finansierer Young Investigator Grant for Probiotika Research, en pris der er bestemt til en forsker inden for de første fem år af sin videnskabelige og undervisning karriere , hvis forskning dykker ind i nogle aspekter af mave- mikrobiologi som relateret til probiotika . Tilskuddet er $ 50. 000, der ikke skal bruges til løn eller til at finansiere rejse . Leverancer og teknisk fornødenheder til forskning er blandt de gyldige bruger til prisen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.