mikrobiologiske standarder for kontrol af fødevarer

Mikrobiologi er studiet af meget små organismer , herunder bakterier og vira . Almindeligvis omtales som mikrober , fandt disse mikroskopiske væsener i næsten hver eneste miljø på jorden , selv i forhold alt for ekstreme til mere avancerede livet . Selvom de fleste af dem er uskadelige , eller endog gavnlige , at mennesker , kan nogle af dem skade , hvis de får adgang til den menneskelige krop : Disse bestemte typer af mikrober kaldes patogener . Patogener nøje overvåges i sundhedssektoren , samt i institutioner med ansvar for fødevarer og fremstilling af narkotika .

Historie


Indtil begyndelsen af det 20. århundrede , var der ingen regering restriktioner på produktionen af fødevarer i USA under pres fra borgere , samt fra internationale kunder , godkendte præsident Theodore Roosevelt både Pure Food and Drug Act , og Meat Inspection Act i 1906 . I 1927 blev Food and Drug Administration ( FDA ) oprettet (det var oprindeligt kendt som Food , Drug og Insektmiddel Administration ) . I resten af århundredet , var forskellige love og ændringsforslag vedtaget for at forbedre kvalitetssikring og test stringens , så mad og lægemidler ville være fri for stoffer eller organismer , der ikke var blevet bevist sikkert til konsum .

Food Poisoning


Når folk spiser fødevarer, der har været udsat for sygdomsfremkaldende bakterier , madforgiftning er navnet givet til nogen sundhedsmæssig komplikationer , der følger . Normalt madforgiftning indebærer en samling af symptomer almindelig også til maven influenza . Disse kan omfatte en kombination af følgende : opkastning , diarré , dehydrering , kramper , kulderystelser og træthed . Denne effekt af indtagelse af forurenede fødevarer skyldes ikke kun tilstedeværelsen af patogene mikroorganismer , men også af de toksiner, de er i stand til at producere . Faktisk , på visse doser kan toksiner forårsage fødevareforgiftning eller ej mikroben ansvarlig stadig er til stede . I svære tilfælde af fødevareforgiftning , kan lægehjælp være nødvendigt , men generelt , hydrering og hvile er alle , der er nødvendige .

Food Content


USA lovgivning har udviklet sig til også at omfatte en meget detaljeret , hvad der måske eller måske ikke lovligt kan findes i fødevarer fremstillet af amerikanske virksomheder. Ifølge Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet og Inspection Service administrative bestemmelser , ting ikke findes i fødevarer omfatter (men er ikke begrænset til ) patogener , patogene biprodukter , kemikalier , tilsætningsstoffer , farvestoffer , eller dyr, der døde af alderdom eller sygdom . Manglende overholdelse af disse krav medfører minder og kan også give civile retssager på bekostning af producenterne.

testteknikker


Den " Bad Bug Book , "produceret af FDA , omfatter oplysninger om de kendte patogener, herunder deres frekvens , styrke og testprocedurer , der anvendes til at identificere dem . FDA mikrobiologer , såvel som virksomheder, der specialiserer sig i test fødevarer , analysere varer fremstillet af amerikanske producenter til at sikre samarbejde med fødevaresikkerhed love . På grund af den ringe størrelse af bakterier , er det svært at identificere bakterier baseret på udseende alene . Derfor er mere komplekse midler bruges til at identificere bakterier, der findes i fødevarer at afgøre , om de er sygdomsfremkaldende . Bakterier , ligesom store , flercellede organismer , kræver visse næringsstoffer og miljømæssige forhold for at overleve . Ved at vælge vækstvilkårene , som er gunstige for kun visse typer af bakterier , er det muligt at isolere særlige arter . Desuden kan forskellige sortimenter af farvestoffer anvendes både i vækst medier og pletten celler , for yderligere støtte i identifikationen af bakterier .

Forebyggelse

For at sikre deres produkter opfylder lovkravene , har virksomheder udviklet en række forskellige metoder til desinfektion deres mad varer . Pasteurisering er en velkendt metode til en markant reduktion af mikrobielle indhold af produkter som mejeri , juice , vin , øl , eddike og saucer . For producere og andre faste genstande , der ikke kan pasteuriseret , vedligeholde fabrikker sanitære arbejdsforholdene for at undgå udsættelse for farlige kemikalier og patogener . I sidste ende kan føde blive udsat for sygdomsfremkaldende bakterier eller farlige kemikalier på ethvert tidspunkt under sin tur fra høst til forbrug , så det er vigtigt at fastholde sanitære forhold ved opbevaring og tilberedning af mad i hjemmet så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.