miljørisikoforvaltning

Miljørisikoforvaltning kan involvere mange facetter lige fra forurening regulering at fastsætte acceptable niveauer for udsættelse for fisk og dyreliv . Styring af komplicerede risici i et miljø, deles på tværs af politiske grænser er en udfordrende opgave , men helt sikkert en nødvendig

Hvad er risikoen?


Den Federal Emergency Management Administration definerer risiko som skæringspunktet mellem sandsynligheden for en begivenhed, der indtræffer , og konsekvenserne af dens forekomst . En miljømæssig risiko leder kan arbejde med at fastslå , hvor sandsynligt det er, at de giftige gylle produceret af mange kul minedrift vil medføre arter dø ud i den nærliggende økosystemer , eller hvor sandsynligt det er , at mennesker kan blive påvirket .

kende alle variable


Miljørisikovurdering ledere skal slås med en ekstrem lang række variabler . Hvis en miljørisiko manager arbejder på udsættelse for kviksølv i fisk populationer , så ville ligningen involverer forskellige variabler . Der er den økonomiske velfærd i fiskere, der er afhængige af havet høst , sundhed bekymringer folk, der spiser kviksølv forurenede fisk og omkostningerne ved at finde andre fødekilder , blandt mange andre minutias . Uanset hvad en risk manager arbejder på , at kende alle variablerne er en vital del af jobbet .

risikoanalyserapport


Grundlaget for en risiko leders opgave er at udarbejde risikoanalyser . En risikoanalyse er et dokument , som identificerer , foranstaltninger og analyser ansvar , engagementer og eventuelle skader af en aktivitet eller et projekt . En risikoanalyse er ikke en normativ dom , som siger, hvad der bør gøres er baseret på meninger , det er snarere en objektiv vurdering af risikoen , der er involveret i et projekt . Miljørisiko ledere kan foretage en analyse af åbningen af en ny mine , som vil vurdere indvirkningen på dyrelivet og vegetationen eller eventuel udsættelse af nærliggende beboere til giftige minedrift biprodukter .

Farer og sårbarhed


Miljørisikovurdering ledere kan afsløre sårbarhed af en vis bestand af dyr , eller endda mennesker , gennem deres risikoanalyse . Risici, som tidligere var udokumenterede kan gøres til en del af den officielle planlægning foranstaltninger, hvis de understøttes af de faktiske omstændigheder, lukket inde i en risikoanalyse . Miljørisiko ledere kan have behov for hjælp fra forskerne til at indsamle data .

Environmental Risk Management i EPA

For risikostyringsprocessen specialiseret sig i miljømæssig områder , er feltet i hastig vækst . En af de største muligheder for miljømæssige risikostyringen er at arbejde Environmental Protection Agency ( EPA ) . EPA er baseret på styring af risici for miljøet og menneskers sundhed trusler , og bruger mange risikostyringen at udarbejde deres analyse og bidrage til at gøre faktabaserede beslutninger for regulering .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.