nød den offentlige sikkerhed

Beskyttelse af sikkerhed og trivsel mennesker i løbet af en nødsituation, er ikke en let opgave , men med stærke træning og forberedelse , civilt beredskab kan forhindre en nødsituation bliver en katastrofe . Langsigtet planlægning , nød protokoller og varslingssystemer er blot nogle af de metoder, beredskabet divisioner bruge til at beskytte den offentlige sikkerhed

Respondere


Under en nødsituation, tillader nogle af de første at ankomme på scenen , er brandfolk , akut lægehjælp , og politifolk . Disse embedsmænd ofte er udstyret til at håndtere en nødsituation fra start til slut . Nogle tilfælde , såsom kemiske udslip , kræver specialister, som er bedre uddannet og udrustet til at håndtere specifikke farer. Farligt materiale besætninger er ofte en del af brandvæsenet i mindre byer , men de er ikke nødvendigvis forsendes, medmindre arten af en nødsituation, er kendt fra starten .

beredskabsplaner


Beskyttelse offentligheden er meget lettere , hvis de lokale nødsituation forvaltning divisioner forberede en bred vifte af krisesituationer. Brande og auto ulykker er almindelige nødsituationer , men der er mange flere scenarier, der nød ledere må forberede sig . Naturkatastrofer som jordskælv og oversvømmelser kan hurtigt eskalere fra nødhjælp til nationalt erklæret katastrofe , hvis en by ikke har ressourcer på plads til at reagere hensigtsmæssigt på skadestuen . Beredskabsplaner bør være bred i deres dækning af mulige farer , men også dybdegående , hvad civilt beredskab skal gøre .

Warning System


Sirener og andre offentlige transmitteret advarsler er afgørende måder at redde liv i en nødsituation , når sekunder kan virkelig tæller . Udsendelse af advarsler og opdateringer via celle net er et glimrende sekundært varslingssystem , men da celle service kan svigte i en krisesituation , bør akut ledere ikke stole på dette.

Forståelse en nødsituation


Selv om den første opgave af mange borgere er simpelthen at evakuere fra skade på vej og lad civilt beredskab gøre deres job , jo mere uddannet offentligheden om, hvad de skal gøre i en nødsituation , jo mindre sandsynligt vil der være ofre . Hvis en sirene slukkes, og ingen ved , hvad det betyder , folk ville potentielt flok til lyden snarere end at blive indendørs eller evakuering i sikkerhed . Øve en beredskabsplan er en af de bedste måder at sikre, at det vil være nyttigt .

Fællesskabet Emergency Response Training

For bedre at kunne forberede offentligheden til at reagere på nødsituationer og være til hjælp for brand , politi og lægehjælp, Fællesskabet Emergency Response Training ( CERT ) program blev udviklet i Los Angeles i 1985 . CERT uddannelse er siden blevet et nationalt program , og er anerkendt af den føderale regering . Der er mange scenarier , hvor professionelle respondenter bør være dem håndtere en katastrofe , men CERT hjælper borgere aide andre , når ambulancen eller brandbil vil bare ikke være der hurtigt nok . Fuldt uddannede CERT medlemmer kan give førstehjælp og chokbehandling , og reagere på ulykker med en rolig attitude .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.