nødsituation pandemi opbevaring liste

En nødsituation pandemi kan foreslå mange emner af interesse , men målet for lagring nødvendige elementer forbliver den samme . Førstehjælp forsyninger og fødevarer er blot to af de vigtigste poster at huske , når oplagring til en nødsituation . Hvorvidt pandemi trussel kommer fra biologiske midler eller fra naturkatastrofer , er målet at forberede dig selv og din familie er det første skridt til at sikre et positivt resultat .

Papir Produkter


Hvert medlem af din familie , eller personer i hjemmet , kræver specifikke emner for at overleve i løbet af en pandemi periode , hvor forlade dit hjem måske ikke være en mulighed . Hvis du har barn i bleer , vil du have ekstra pakker , samt servietter , på hånden . Overvej hvor mange kvinder i hjemmet , og antallet af hygiejnebind det kan tage at overleve leve uden udenfor eksponering for et år, fem år eller mere . Overvej tandpasta , tandbørster , toiletpapir , sæbe og sanitet gel eller klude .

Medicin


En førstehjælpskasse er afgørende for enhver overlevelse pakke . Vær sikker på at overveje antallet af personer, behov for at bruge kittet , hvis en pandemi opstår . Du skal bruge plaster , antibiotisk salve , spritservietter , vatpinde , brænde gel , osv. Også tænke krævede medicin , der kan købes og oplagret i længere tid . Aspirin , allergi medicin , kulde kapsler og anti-syre tabletter er et par af de almindelige lægemidler . Hvis en pandemi opstår , vil det være klogt at tjekke vores recepter og få en ekstra flaske eller to af de emner , du ikke kan leve uden . Disse lægemidler vil omfatte blod trykregulatorer , astma inhalatorer , p-piller og anti-anxiety/anti-depressants .

Materiale emner


NASA har udviklet tynd tæpper , der hjælper kroppen holde på varmen , men er let opbevares og transporteres . Disse tæpper er værdifulde for deres udholdenhed , men du kan også lagre grundlæggende tæpper og andre genstande af tøj til en nødsituation . Glem ikke sokker og undertøj , samt sko og andet tilbehør til at gøre leve lettere , såsom hår klip .

mad og vand


Du bør opbevare spiselige genstande, der har lang holdbarhed , som energi barer og konserves . Vand kan opbevares i længere tid , men sørg for at tjekke datoen , da plastbeholder holder vand kan lække kemikalier i vandforsyningen efter et stykke tid . Du kan henvende sig til NASA endnu en gang at få viden om deres frysetørret mad, herunder kød , der kan gemmes på hylderne i flere år uden at gå dårligt . Også når emballagen mad , så husk at gemme tallerkner, bestik , kopper og dåseåbnere så godt.

Vigtige dokumenter

Du skal have kopier af dit fødselsattester og fotolegitimation opbevares i en vandtæt beholder . Medtag dit CPR- kort , sygesikringskort , et ekstra sæt af bil og hjem nøgler og nogle går i likvide midler i tilfælde banker ikke er åbne i en nødsituation pandemi . Du kan også overveje at placere dit køretøj og pant eller hjemme gerning oplysninger i vandtæt beholder som godt . Endelig holder et regionalt og nationalt kort med dine dokumenter , så du kender den hurtigste ruter til at forlade byen, og det sikreste sted at rejse til , hvis det bliver nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.