produktsikkerhed i almindelighed krav

Generelt produktsikkerhedskrav er internationale krav, der gælder for alle produkter fremstillet til det offentlige forbrug . Disse krav er at hjælpe informere forbrugerne om de emner, de køber , samt eventuelle sundheds- eller sikkerhedsmæssige risici , der kan være forbundet med disse produkter. Nogle af de sikkerhedskrav omfatter sikkerhed etiketter , sundhedsrisici , og komponenter af produktet .

Etiketter


Produkter skal have en sikkerhed etiket på ydersiden af containeren . Denne etiket skal være let identificeres af forbrugerne , og bør indeholde alle relevante sundheds- eller sikkerhedsmæssige oplysninger. Oplysninger, som skal medtages på etiketten omfatter ernæringsmæssige oplysninger , ingredienser eller bestanddele af produktet , og nogen sundheds-eller sikkerhedsmæssige risici-se næste afsnit-som kunne være forbundet med brugen af produktet . Disse etiketter skal være forsvarligt fastgjort til at sikre, at de ikke er let aftagelige.

Sundhedsrisici


Et andet sikkerhedskrav er, at alle produkter, der tydeligt skal vise eventuelle sundheds-eller sikkerhedsmæssige risici forbundet med brugen af produktet . Dette kan være på den ydre emballage eller på en mærkat på selve produktet . Sundhedsrisici omfatter allergi , løsøre eller små dele , alder restriktioner eller medicinske risici forbundet med brugen af produktet . Produkterne kan også mærkes at advare forbrugerne om temperatur farer såsom overdreven varme eller kulde , der potentielt kan skade brugeren.

Directions


Alle produkter skal have nem at følge anvisningerne for forbrugerne . Disse retninger kan være tændt eller i emballagen af varen, men behøver ikke at være direkte påsat produktet . De bør være let at læse , at er skrevet i sproget i regionen , som produktet er ved at blive afsendt , og har nogen tilsvarende illustrationer nødvendige for fuld forståelse af instruktioner . Produkt instruktioner bør gælde for den påtænkte brug af produktet og bør advare mod misbrug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.