regler for skydevåben sikkerhed

Mens skydevåben har mange praktiske formål , disse potentielt dødbringende våben skal bruges med ekstrem forsigtighed . På grund af den utrolige magt af skydevåben , skal personer, der vælger at bruge et skydevåben enten til rekreation eller beskyttelse motion omhyggelig med at beskytte sig selv og dem omkring dem . Før picking up et skydevåben , gennemgå grundlæggende retningslinjer for sikkerhed og sikre, at du følger disse forslag nøje for at forhindre undgåelige skader eller død .

lære at betjene den Gun


Uddannet pistol ejere er bedre i stand til at bruge og pleje deres geværer . Når du køber en ny skydevåben , omhyggeligt undersøge alle instruktioner , der kommer med våben . Overveje at tage en klasse på våben , hvis du ikke er bekendt med de grundlæggende makeup af en pistol , så du kan betjene våben mere sikkert .

Forkæl Alle skydevåben som Hvis Lastet


Mange pistol-relaterede ulykker sker , fordi folk ikke til at udvise forsigtighed med en pistol , som de mener at være tom . Selv hvis du er sikker på, at en pistol ikke indeholder kugler , behandle våben , som du ville en fuldt lastet pistol til at forhindre utilsigtet skade eller død .

Hold Gun pegede i en sikker retning


Altid punkt pistolen på jorden , væk fra andre . Peg aldrig en pistol på en anden person , selv i spøg , da skydevåben kunne et uheld udledning til enhver tid . Ved at pege pistolen mod jorden du sikre dig, at alle uheld affyrede runder ikke resulterer i personskade eller død .

Hold fingeren fra Trigger


Medmindre du er i færd med at affyre pistolen , du ikke røre ved udløseren. Selv om det kan synes , der udløser tage kraft til at trække , har fingeren på udløseren er aldrig en god idé, da det øger sandsynligheden for utilsigtet fejltænding .

Opbevar ikke Guns Lastet

Altid tom samtlige runder fra dine kanoner inden opbevaring dem . Dette sikrer, at alle, der sker på din pistol fritager ikke skydevåbnet et uheld . Det beskytter også din sikkerhed , da det forhindrer andre, der kunne betyde, at du skader fra picking up og bruger dit våben .

bære beskyttelsesudstyr

Beskyttelses briller og ørepropper undgå utilsigtede skader på øjet eller potentielle høretab på grund af høj pistol udledninger . Bære disse beskyttende stykker når du praksis ved hjælp af din pistol eller bruge din pistol til jagt formål.

Vedligehold Gun

Har din pistol serviceres regelmæssigt af en uddannet professionel til at sikre, at våbnet er i god stand . Et dårligt vedligeholdt pistol er mere tilbøjelige til at svigte eller på anden måde funktionsfejl . Med en tilbøjelighed til din pistol 's behov for vedligeholdelse kan du undgå disse potentielle skydevåben problemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.