sikkerhed brostensbelagte gader

Selv brostensbelagte gader kan være en bemærkelsesværdig element i enhver by , kan de være så forræderisk at krydse da de er smukke . Uanset om vandring, cykling eller ridning en bil over dem , kan gaderne være ekstremt ujævn og svært at navigere . Men der er strategier for at rejse over brostensbelagte gader i sikkerhed

Definition


Fotograf og rejser entusiast Anthony Atkielski definerer brostensbelagte gader så lidt terninger af rock omgivet af sand . Ved fastsættelsen af stenene , skal arbejdstagerne sikre, at de er korrekt justeret , niveauet og smidig at undgå en ujævn overflade . Processen har ikke ændret sig for langt over et århundrede , da Atkielski forklarer at der er fotografisk bevis for arbejdstagere arrangere sten på samme måde i Paris ca 1899 .

Sikkerhedsspørgsmål


Ifølge Atkielski , de store sikkerhedsmæssige problemer forbundet med brostensbelagte gader involvere rejser over dem . De kan forårsage desorientering og forrykke samlinger af mennesker ridning cykler , og de kan forårsage blister og endda snoede ankler for fodgængere . Fordi stenene , der anvendes i brostensbelagte gader , er normalt meget glat , kan de blive meget glat i vådt vejr , hvilket kan føre til endnu mere farlige situationer .

Forkert Nulstilling


Nogle brostensbelagte gader , når uforstyrret , kan forblive forholdsvis flad , ifølge John Morris , en korrespondent for online magasinet Goodnight Raleigh . Efter en gennemgang af historien om de brostensbelagte gader i Raleigh , North Carolina , lærte Morris , at den ulige , farlige forhold i brostensbelagte gader var resultatet af arbejdstagere grave dem op og ikke ordentligt nulstilling dem . Morris sagde arbejdstagere genudlagt klipperne tilfældigt , hvilket løste års afvikling , og derefter støbt beton mellem dem . Denne metode til at lægge sten forårsagede store huller og en ujævn overflade , der forårsager allerede hullede veje for at få endnu værre .

Walking


Trampede omhyggeligt , især når stenene er våde , er det bedste råd for vandrere . Atkielski kraftigt anbefaler, at kvinder ikke bærer høje hæle på brostensbelagte gader , da dette allerede udfordrende transportform bliver næsten umuligt på brosten . Praktisk Hacks anmeldelser rejse gear og tilbehør , og de anbefaler et par sko mærker, der er fantastisk til all-around rejser , herunder brostensbelagte gader . På hjemmesiden anbefaler sko ved Sebago og goLITE for deres kombination af komfort og robust design , men alle sko med godt greb , og slidbanen er tilskyndes til brostensbelagte gader .

Cykling

Mens mange mennesker nok ville gå deres cykler tværs brosten , bikers har udtænkt strategier for at erobre brostensbelagte gader . Frederick Lippens og Jack Sweeney af Bike Pendlere kan give flere tips til håndtering af brostensbelagte gader på en cykel . Lippens anbefaler opholder sig siddende , deflatere dæk til lange strækninger af brosten og vælge en cykel med en mindre stiv ramme . Lippens siger også ridning hurtigere er at foretrække , fordi det giver ryttere til at "flyde " fra sten til sten , men han sagde dette , bør ikke anvendes under regnvejr . Sweeney tilføjer , at under sådanne betingelser ryttere bør opretholde en konstant hastighed og afstå fra pludselige udbrud af hastighed eller bremsning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.