sikkerhed fakta af CPR

CPR-eller hjerte-lunge genoplivning-er ansvarlig for at gemme mange folks liv . CPR er et af de grundlæggende sikkerhedskrav i mange arbejdsgivere ganske enkelt på grund af de mange fordele , at den kan tilbyde i en nødsituation . Når nogen i nærheden du lider pludseligt hjertestop , vel vidende, CPR kan være forskellen mellem liv og død

Formål


Det vigtigste formål med CPR er at hindre pludselige hjertestop , hvilket er en førende dødsårsag i både USA og Canada-er ansvarlige for mere end 300. 000 døde hvert år i begge lande .

Operation


CPR giver iltet blod flyde til en person , der ellers ikke ville være vejrtrækning . Når hjertet stopper , vil hjernen begynde at forværres inden for 5 minutter og vil være helt dysfunktionel inden for 10 minutter på grund af manglende blodgennemstrømning . Målet er at komprimere brystet og give mund-til -mund genoplivning , indtil lægen kan komme på scenen .

Good Samaritan love


Selv om en nødsituation warrants hjælp , der er nogle usædvanlige bivirkninger i nogle sjældne tilfælde . Mange " Good Samaritan " love er på plads , der hjælper til at opmuntre folk til at hjælpe andre , der er i frygtelige omstændigheder . De fremmer dem, der har evnen til-men kan være tilbageholdende med at hjælpe andre-til at gå videre og hjælpe dem . Det beskytter også folk , der ikke hjælp fra potentielt sagsøgt , hvis noget går galt .

moderne tilføjelser


Selv grundlag af CPR har været relativt uændret , er retningslinjerne for , hvordan man udfører det ofte ændret baseret på nye videnskabelig dokumentation . American Heart Association har tilføjet nye retningslinjer for CPR , der fokuserer mere på brystet komprimering , samtidig med at færre afbrydelser for ventilation . Forholdet til CPR er 30 kompressioner for hver 2 indåndinger .

CPR Procedure

Der er generelt anses for at være fire grundlæggende trin i CPR . Det begynder trin er at placere personen fladt på ryggen og at vippe hovedet tilbage , mens du lytter til vejrtrækning , efterfulgt af knibe næsen , samtidig med at den person, to vejrtrækninger for at gøre brystet stige-under forudsætning af , at personen ikke trækker vejret . Hånden er derefter placeret på midten af brystet med albuerne i en låst position . Tryk på , indtil der er modstand og lad brystet stige op igen. Dette bør gøres med 30 kompressioner for evigt to vejrtrækninger , indtil lægen ankommer .

børn og babyer

For børn , alle skridt er de samme , bortset fra at den ene hånd formodes at være brugt i stedet for to. Til babyer , er du skulle følge de samme instruktioner , men komprimere brystet med to fingre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.