sikkerheden på legepladser fakta

Hesteglæde på en legeplads er en favorit tidsfordriv af mange børn . Der er nogle skjulte farer , dog, og forældre bør være opmærksomme på nogle sikkerheds fakta , når udlejning børnene leger på gynger og rutsjebaner i parken . Med nogle tips og vejledning , og sørg for dit lille barn er beskyttet på legepladsen kan være enkle og stress-fri

Udslagsstrømstyrkemåling


Udflugter og falder kan opstå når som helst , men især når man spiller på en legeplads , skal du være på udkig efter fare for at snuble . Store sten , træstubbe og forhøjede overflader bør fjernes fra legepladser for bedste sikkerhedspraksis. Hvis du ikke er i stand til at få fjernet ting , skal du sørge for dit barn ikke kører i nærheden af dem .

Gulvbelægning


Visse typer gulvbelægning fungere bedst for en legeplads . Tag dit barn at lege områder med gulve lavet af bløde materialer som sand , træflis eller gummi . Prøv at undgå legepladser med cement eller asfalt overflader , da disse er særligt nådesløs på små hænder og knæ .

Heights


Nogle legepladser omfatter høj spille genstande som dias , abe barer og klatrenet . Når børn leger med disse ting , sørg for at de holde fast i hånden skinner . Hvis der ikke er nogen gelændere til rådighed , opmuntre børnene til at spille på andre områder af legepladsen .

Alder Passende


Ikke alle områder af legepladsen vil være hensigtsmæssigt for alle aldersgrupper . De fleste legepladser er opdelt i områder for forskellige aldersgrupper , med emner som sæde-bælte gynger og vipper for førskolebørn , og højere dias og klatre områder for ældre børn . Sørg for, at dit barn spiller på varer beregnet til deres aldersgruppe .

Tilsyn

Ligegyldigt hvor sikker en legeplads er , opsyn af en voksen altid giver et sikrere miljø . Hvis du ikke er til rådighed til at holde øje med børnene at spille , så sørg for at der vil være en voksen du har tillid til stede på legepladsen til at overvåge børnene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.