sikkerhedsfaktorer i sporty uddannelse

Mange atleter gennemgår sporty , eller cyklist , uddannelse før den konkurrerer med i begivenheder som Paris Roubaix Sportive , der afholdes hvert år . Disse typer af begivenheder er det samme som en runner 's maraton , som kræver atleter at cykle på varierende landskaber til 200 kilometer. Cyklister ønsker at konkurrere i en sporty begivenhed vil gradvist øge mængden af tid og varigheden af deres forlystelser , skubbe deres kroppe rent fysisk at møde udfordringen fra begivenheden. Når du træner for et sporty arrangement der er visse sikkerheds- faktorer, som atleter bør tage hensyn til at holde sig sund og sikker .

Ridning på Night


Cyklister , der vælger at gøre nogle af deres sportslige uddannelse i tidligt om morgenen eller om aftenen timerne skal tage et par ekstra sikkerhedsforanstaltninger for at bevare synlighed . Bære sikkerhedsvest . Disse veste er lavet af en let polyester fiber og kommer i mange forskellige neonfarver med reflekterende tape striber for ekstra synlighed . Cyklister skal også have deres cykel hjul eller eger udstyret med reflekser og lys på styret , samt bag sædet .

Hydrering


Hold dig hydreret , mens cykling . Dette vil reducere sliddet på din krop fra den omfattende ridning sessioner og hjælper med at holde dig advare mens ridning ved at påfylde vand , at din krop er ved at miste fra sved . Cyklister generelt vælge enten en sports drik , der indeholder elektrolytter eller koldt vand . Du kan vælge enten at bære en hydrering pack på ryggen , skabte til at ligne en lille , tætsiddende rygsæk , der kan tilgås via et sugerør over din skulder , eller bære vandflasker i holdere på din cykel .

Opretholde en sund kost


Når uddannelse for en sporty begivenhed , er det vigtigt at fastholde en kost, der er rig på kalium , kulhydrater og protein . Af kalium vil hjælpe med at holde dine muskler fra skærende eller udvikler kramper under eller efter dine træninger . Kulhydrater medvirke til at holde din krop energi og fokuseret i løbet af din træning . Upping din proteinindtag vil også hjælpe dine muskler til at inddrive hurtigere og fremme udviklingen af lean muskelmasse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.