sikkerhedsforanstaltninger for at bruge håndværktøj

Håndværktøj anvendes i byggeriet , hjem værksteder og andre steder hver dag. Mange mennesker overser enkle trin , der kan bidrage til at forebygge ulykker , der kan forårsage skade . Ved at følge de grundlæggende sikkerhedsregler, kan den enkelte gennemføre et projekt uden en ulykke . Vide, hvordan man korrekt brug og pleje til håndværktøj er de første skridt til at holde sikker .

Brug det rigtige værktøj


Brug af en forkert værktøj til opgaven kan skabe en farlig situation . Et eksempel på dette er at anvende en flad skruetrækker til en mejsel . Dens ende kan komme hinanden og blive luftbårne , muligvis såret nogen . Brugeren skal have tilstrækkelig viden om hvordan og til hvilke jobs værktøjer bør anvendes .

håndværktøjet Håndtag


Værktøj såsom hamre og økser har håndtag , der skal undersøges før brug . Hvis håndtaget er revner eller er løst, bør det ikke anvendes . Et værktøj med en løs håndtag kan adskille fra den øverste ende , som kan blive luftbårne og ramte nogen .

Iført Øjenbeskyttelse


Når hamres, mejsles eller laver lignende arbejde , snavs flyver gennem luften og kan komme i kontakt med øjnene . Beskyttende briller , beskyttelsesbriller og /eller en ansigtsmaske kan beskytte dig mod skade .

Tool Tilstand


Korrekt vedligeholdelse af håndværktøj hjælper med at holde dem i perfekt stand . Knive , som holdes skarpe er mindre tilbøjelige til at fange under brug og skær den enkelte . Værktøjer , der tager hårdt brug og er ikke vedligeholdt er mere tilbøjelige til at bryde under arbejdet . Dette kan føre til en alvorlig skade .

Ved hjælp af en næstformand

Holde arbejde i en skruestik gør det sikkert og næppe at glide . Det er farligt at holde et objekt du bruger en hånd værktøj på i hånden . Hvis værktøjet bevæger sig pludselig , kan det skære eller skade dig .

Skruenøgler og tænger

Det gribende kant på en tang eller en skruenøgle skal være i god stand. Hvis den gribende er slidt ned , kan værktøjet glide, når det bliver brugt . Før du begynder arbejdet , kontrollere dets evne til at blive justeret .

Opbevaring

Når værktøjer ikke er i brug , skal de opbevares i en værktøjskasse eller anden opbevaringsplads . Holde dem organiseret og rent gør dem lettere at finde . Det forhindrer også unødvendigt slid og skader , der kan forårsage skade i senere brug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.