sikkerhedskrav for saxlifte

saxlifte er maskiner , der er beskrevet af OSHA som " løsøre stillads. " De er i stand til at løfte store , tunge byrder , der er velafbalanceret og medarbejdere , og for at flytte dem sikkert til og fra høje stigninger . Da disse maskiner er klassificeret som tunge maskiner og er mobile , er der flere forskellige sikkerhedskrav , der gælder for vedligeholdelse og anvendelse af saxlifte .

Bevægelse


saxlifte kan køres eller flyttes på hjul for at gøre dem let anvendelige i forskellige steder . Mens saxlifte er designet til at flytte medarbejdere eller tung last op eller ned fra højder , er medarbejderne ikke lov til at ride på en saxlift , mens det bliver flyttet . Dette er med til at sikre , at medarbejderne ikke falder ned fra saxlift under brugen . For at undgå skader , alle medarbejdere arbejder med og omkring en saxlift skal informeres om bevægelse , før den erhvervsdrivende frigiver sikkerhedsbremse at flytte liften .

Fall Protection


Mens saxlifte er ikke forpligtet til at være lukket inde , de er forpligtet til at overholde de samme sikkerhedsstandarder som stilladser at sikre, at medarbejdere ikke falder ned fra liften er i brug . Dette omfatter rækværk placeret langs kanten af elevatoren , slip vagter og en lås , der skal gå i indgangen til platformen, når liften , mens liften er i brug . En medarbejder skal også sikre , at alle tunge byrder eller andre elementer på løfteplatformen er fastspændt ned , før liften er flyttet for at sikre, at intet falder fra liften eller forårsager en medarbejder også på løfteplatformen at blive skadet .

nødstop og Brakes


En saxlift bør være udstyret med en nødstop -knap , både på elevatoren platform og med kontrollen ved bunden af elevatoren . Dette er at muliggøre enten arbejdstageren på perronen eller Liftfører at stoppe udviklingen af elevatoren i tilfælde af en nødsituation . Liften skal også være udstyret med nødbremser . Dette er for at forhindre, at løfte falder ned , samt at holde løfte fra rullende når det er i brug . Nødsituationen bremser på hjulene skal være ansat efter liften er flyttet , og før den er i brug for at sørge for , at det ikke giver nogen pludselige bevægelser med nogen på løfteplatformen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.