sikkerhedsregler for svejsemaskiner brugt på værksteder projekt

Svejsemaskiner er meget ofte anvendes i workshop -projekter , i nogle tilfælde af erhvervsdrivende , der ikke er ordentligt uddannet på maskinen . Eksempler på workshop svejsemaskine selskaber omfatter en amatør udnytte maskinerne derhjemme og studerende i klassen . Trods omfanget af kompetence med en svejsemaskine , kan du blive sikker , når du arbejder på din svejsning projektet.

Udstyr


Fordi en svejsemaskine anvender en åben gasdrevne flamme , skal du sørge for , at din krop er beskyttet fra varme og gnister . Dette udstyr kan omfatte svejsehandsker , en beskyttende maske og endda en brandsikker forklæde til at beskytte din overkrop og tøj . Dette udstyr beskytter din hud og øjne fra gnister fra brænderen , når den forbinder med metal i dit projekt . Svejsehandsker er ofte lavet af tunge læder eller flamme-resistent klud . Du kan bruge beskyttelsesbriller eller en fuld-belagte brandsikrede helmaske til større projekter, hvor du vil blive mere udsat for brænderen . Sørg for at du har passende sikkerhed gear , og at du forstår at bruge den , før du tænder på svejsemaskinen .

Perimeter


Når du bruger en svejsemaskine i en workshop indstilling er der mulighed for at have en mindre arbejdsområde end en professionel svejser kan have på arbejdspladsen. Ligegyldigt hvilken størrelse rum , du har at gøre med , når du bruger en svejsemaskine på dit projekt , opretholde en 3- fod sikkerhed perimeter . Denne omkreds skal span 3 meter rundt om dig og dit projekt . Du bør fjerne alle brændbare genstande og snavs fra dette område , og holde andre mennesker uden for det , når du bruger svejsemaskinen for at undgå skade .

Uddannelse


Før du bruger din svejsemaskine for første gang , selv derhjemme , tage en kort uddannelse klasse for at lære hvordan man bruger det korrekt. Klasser er ofte gratis til rådighed via lokale universitet fællesskabsprogrammer og hjem forbedring centre på lidt eller ingen omkostninger for den studerende . Hvis du ikke kan gøre det til en klasse eller finde et uddannelsesprogram i nærheden af dig , der er uddannelse videoer tilgængelige online , som kan hjælpe dig til at forstå sikkerhed og korrekt brug af din svejsemaskine .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.