site sikkerhedsinspektion tjekliste

Site sikkerhed inspektioner foretaget på et regelmæssigt grundlag gennem en konstruktion eller fremstilling område , mens den er i brug . Disse inspektioner er designet til at hjælpe ledere til at identificere og rette sikkerhedsrisici , før de forårsager en ulykke eller skade . De har også bistå ledelsen med at sikre , at deres arbejdstagere følge sikkerhed og sundhed program og at notere hvilke elementer i programmet fungerer som forventet , og hvilke der ikke er så effektive, når de i praksis på arbejdspladsen .

Site Regler


Ved udførelse af et websted sikkerhed inspektion , bør en del af checklisten kredser rundt på hjemmesiden sikkerhedsregler . Arbejdsgivere bør bemærke , hvorvidt site sikkerhedsregler er blevet behørigt dokumenteret og distribueret af tilsynsmyndighederne for de ansatte. Checklisten bør også bidrage til at identificere arbejdstagere, som har været trænet i at bruge disse sikkerhedsregler og hvis de er at overholde dem , mens du arbejder på stedet . En anden del af dette er at bemærke , hvorvidt tilsynsmyndigheder er at føre tilsyn med projektet tilstrækkeligt til at sikre, at alle sikkerhedsregler følges .

Udstyr


Arbejdsgiverne bør du kontrollere , at alle på stedet udstyr, der anvendes , er op til de nuværende sikker drift standarder . Dette omfatter , om der er nogen mangler sikkerhed vagter på det udstyr , og om det fungerer efter hensigten for sikker brug af medarbejderne . Arbejdsgiverne bør også bemærke de ansatte udnytte det udstyr , og om de har den fornødne uddannelse til at gøre det , eller hvis de er certificeret på udstyr, som loven kræver .

Routes


En anden del af grunden sikkerhedsrevision skal omfatte de ruter, arbejdere tager til og fra samt via webstedet . Disse ruter skal være tydeligt mærket og skal holdes fri for materialer og affald . Ruter bør rutinemæssigt undersøges for strukturelle integritet til at sikre, at arbejdstagerne kan passere gennem sikkert . Områder , der er begrænset eller er uden for det offentlige eller nogle ansatte bør også mærkes . Alle ruter ind og ud af området bør sikres i ikke-arbejdstid for at forhindre uautoriseret adgang .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.