skole sikkerhedskrav

Sikkerhedskrav til skolerne bidrage til at sikre , at alle har en sund og lærerig oplevelse. Disse krav sikrer , at skolerne har en arbejdsgruppe sikkerhed plan på plads for både studerende og fakultetet i tilfælde af en nødsituation . En skole sikkerhed protokoller skal opfylde retningslinjer fastsat af staten og deres lokale skolebestyrelse . De skal også være omhyggeligt dokumenteret og opbevares på både de lokale og statslige skolebestyrelsen kontorer til revision af det offentlige .

Emergency evakueringsplan


Hver skole skal have en nødsituation evakueringsplan i stedet i tilfælde af brand , tornado , jordskælv eller andre naturkatastrofer . Et diagram , der viser nødudgang planen skal placeres i hvert klasseværelse med den nærmeste udgang fremhævet for nem reference . Lærere skal gå over disse protokoller med studerende til at sørge for , at de forstår hvordan de skal reagere i tilfælde af en nødsituation . Skolen skal teste deres nødsituation evakueringsplan ved at udføre regelmæssigt planlagte øvelser med studerende , undervisere og lokale redningstjenester for at sikre, at responstiden er korrekte , og at alle kan blive fjernet fra skolen hurtigt og sikkert .

Alarm Systems


Hver skole skal være forsynet med en alarm -system . Selv om det anbefales, at dette er en fuld alarm system, links til lokale retshåndhævende og beredskabstjenester , kræves det , at der en kulilte alarm samt en brandalarm , der er hooked på en sprinkleranlæg i hele skolen. Brandalarmen bør være tilgængelige i nødstilfælde gennem de forskellige punkter i skolebygningen ved at aktivere en nødsituation kontakt . Alarmanlægget skal være akustiske og alle studerende og fakulteter bør gøres opmærksom på , hvad slå alarm gør i tilfælde af en nødsituation .

Sikkerhedsregler


Skoler skal have skriftlige og regelmæssigt håndhævet sikkerhedsregler for både fakultetet og de studerende . Disse bør omfatte bestemmelser om besiddelse af våben eller skydevåben på campus , kæmper og besiddelse af farlige genstande , for at nævne nogle få . Studerende skal gøres opmærksom på eventuelle disciplinære foranstaltninger som følge af en overtrædelse af sikkerhedsreglerne . Lærere skal have skriftlige kopier af sikkerhedsmæssige forskrifter til rådighed til at distribuere og gå over med deres elever til at sikre, at alle klart forstår , hvad der forventes af skoleledelsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.