standard elektrisk sikkerhed i forbindelse med arbejdsstedet

Når bygningen eller vedligeholdelsen en arbejdsplads , er det vigtigt at kontrollere og udføre rutinemæssig elektrisk sikkerhed vedligeholdelse på dine faciliteter . Standard elektrisk sikkerhed fastsætter, at arbejdspladsen elektriske systemer skal overholde de lokale bygningsreglementer , således at de forbliver anvendelige rum . Tilslutning til disse krav ved både ledelse og arbejdstagere også skærer ned på brandfare stede på arbejdspladsen , bidrage til at gøre det sikrere for alle .

Ubeskyttet Wires


Ubeskyttet ledninger er ledninger, der er løs , strippet , eller dårligt isolerede . Disse ledninger kan forårsage en elektrisk fejl eller brand , fordi de ikke er godt installeret eller vedligeholdes ordentligt . Enhver ledninger fundet på din arbejdsplads , som ikke er godt vedligeholdt , skal identificeres og erstattes straks af en autoriseret elinstallatør . Indtil de udskiftes eller repareres , bør der ikke en udnytte enhver stikkontakt tilsluttes disse ledninger , og hvis det er muligt , alle elektrisk strøm til dem bør lukkes for at forhindre brandfare eller elektrisk stød .

Circuit Breakers


Alle arbejdspladser bør være udstyret med en eller flere kredsløbsafbrydere afhængigt af størrelsen af en bygning og den type arbejde, der udføres der . I en stor bygning der skal være en afbryder eller sikringsboks på hver etage , eller hver del af bygningen , at give mulighed for uafhængige områder kan slukke elektricitet i tilfælde af en nødsituation . Disse afbrydere vil også give mulighed for ikke blot en hel del af bygningens elektricitet, der skal sikkert slukket under en nødsituation , men kan også isolere et lille område for reparationer eller vedligeholdelse . Mange af disse kasser slukker automatisk i tilfælde af en større elektrisk bølge eller overbelastning af elnettet .

Overbelastning Outlets


Alle arbejdspladsen ledere bør omhyggeligt opmærksom på , hvor mange apparater er tilsluttet hver stikkontakt . Punkterne er tilsluttet stikkontakten , bør ikke overskride den anbefalede mængde spænding til hver forretning . Stikkene på disse punkter bør også være i god stand og bør repareres omgående, hvis frataget eller har været udsat ledninger er til stede . Medarbejdere ved hjælp af en strømskinne til at give ekstra stikkontakt plads bør sikre , at strip har en overspændingsbeskyttelse bygget i , og at de kun bruger en strømskinne pr stikkontakt for at mindske risikoen for overbelastning af stikkontakten og forårsager en brand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.