sundhedsmæssige risici ved rygning for teenagere

Ud over at forårsage cirka 438. 000 dødsfald om året , rygning sætter teenagere , der ryger, med risiko for alvorlige sundhedsmæssige problemer på en alder, hvor deres vækst kan blive påvirket så godt. Teenagere , der ryger , kan vinden op med helbredsproblemer på et følelsesmæssigt plan såvel som det fysiske niveau . Alt for ofte de sundhedsmæssige risici, rygning teenagere står overfor, kan være værre end en rygende voksen .

åndedrætsværn og andre problemer


Rygning i en ung alder kan stige en unges chancer for at få kræft . Kroppen er stigende på dette tidspunkt i livet , og rygning i løbet af denne periode kan også forstyrre udviklingen af lungerne . Teenagere , der ryger cigaretter hver dag kunne blive stakåndet . De kunne også udvikle konstant hoste , overskydende slim og en lavere modstand mod forkølelse . Når disse teenagere bliver syge, kan de opleve, at de ikke kan vende tilbage til en sund tilstand så let . Astmatikere bringe sig selv i fare for en stærkere astmaanfald , der kan forekomme oftere . Rygning kan også oprette hjerteproblemer , og det kan mindske styrken af knoglerne .

Addiction


Teenagere , der ryger kan få afhængige af nikotin i cigaretter . Afhængighed af nikotin er den samme som den afhængighed man kommer til heroin , og når de ryger er ung , han er mere tilbøjelig til at blive hooked på nikotin . Hvis han beslutter sig for at stoppe med at ryge , tilbagetrækning symptomer på depression , søvnløshed , irritabilitet , problemer med mental klarhed og fokusering og en manglende evne til at slappe af , kan have en negativ indvirkning på præstationen i skolen og adfærd .

Performance i Sport


Mange rygning teenagere oplever, at de ikke længere kan køre en distance , som de gjorde før de begyndte at ryge . De kan komme ud af vejret hurtigere . Teen rygere vil ikke være i stand til at køre så hurtigt eller så langt som de plejede at før de begyndte at ryge . Hvis de spiller et musikinstrument , kan vejrtrækningsproblemer forhindre dem i at opnå ekspertise .

Aldring og udseende


Folk, der begynder at ryge, i en ung alder sat sig op for accelereret ældning . Rygning skaber linjer i ansigtet , som normalt kommer med alderen . Rygning gør også huden tør . Teenagere , der ryger , kan med tiden blive desværre overraskede , når de ser i spejlet år senere og se en gusten ansigt fuld af rynker stirre tilbage på dem . Rygning kan også forårsage teenagere at have bumser eller andre problemer med deres hud . Andre måder rygning kan påvirke udseendet er ved at dreje tænder og fingre gul . Rygning er også forlader rygeren lugter cigaretrøg .

passiv rygning

Teenagere , der ryger, producerer det, der kaldes passiv rygning . Andre teenagere , eller voksne , som er i deres selskab sætte sig selv i risiko for lungekræft eller et astmaanfald , hvis de har astma . Hvis de ikke har astma , kan teenagere udvikle astma fra at være omkring passiv rygning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.