sundhedsrisici af meldug

Selvom mange ting kan forårsage fugt ( og dannelse af mug og meldug ) i hjemmet , de mest almindelige årsager er fugtige kældre , konstant lækager , oversvømmelser og brugen af befugtningsapparater . Meldug er ikke altid synlige for det blotte øje , og du kan komme i kontakt med det uden at vide det ved at røre ved , vejrtrækning eller spise det . Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) mener meldug en alvorlig sundhedsrisiko .

luftvejsproblemer


De mest almindelige sundhedsproblemer på grund af meldug er relateret til respiration . Børn og ældre personer er mere følsomme over for meldug , men symptomerne kan vise sig i nogen, der er udsat for. Allergi-lignende symptomer som løbende næse og rindende , kløende øjne er almindelige . Nogle mennesker kan opleve nysen , hiven efter vejret og åndedrætsbesvær . Tilstoppet næse og hoste er også mulige .

Hvis disse symptomer forsvinder ikke efter to uger, kan du i kontakt med en meldug problem , snarere end et tilfælde af en almindelig forkølelse . Folk, der har astma er særligt følsomme over for luftvejssygdomme komplikationer når de udsættes for meldug over en længere periode .

Infektioner


Alle med en svag eller kompromitteret immunsystem kan være modtagelige for lungekræft og luftvejsinfektioner efter udsættelse for meldug . Risiko for aspergillose og aspergilloma , to typer af lungeinfektion , er særligt muligt i de ældre . Aspergillose kan sænke hvide blodlegemer og kan føre til organsvigt , mens aspergilloma kan forårsage lunge ardannelse .

andre sundhedsrisici


Mens problemerne i forbindelse med åndedrætsorganerne er mere almindelige , kan mennesker, der udsættes for meldug ( eller mug i almindelighed ) oplever en række andre sundhedsproblemer. Disse omfatter lysfølsomhed , muskelsmerter , hududslæt , hovedpine og træthed . Hos nogle mennesker kan være udsat for meldug også føre til koncentrationsbesvær og endda humørsvingninger .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.