vandbehandling proces for planter

Mange mennesker tager det for givet, at når de tænder for vandhanen , rent vand kommer ud . Faktisk er mennesker, der bor i de udviklede områder ekstremt heldige at have adgang til næsten ubegrænset rent vand-noget mange stadig lever uden . Vandbehandlingsanlæg aflevere brugt vand fra vores dræn , badekar og endda toiletter , udlevering og rensende det, så det kan bruges igen . Men den proces er ikke en enkelt . Millioner af dollars er investeret i udvikling og konstruktion af blot én kommunale rensningsanlæg .

Primær Filtrering


I den primære screening proces for spildevand , vand strømmer gennem store kloakrør i den første lagerrum i rensningsanlægget . Inden du indtaster disse lagerrum , passerer vandet gennem et groft skærm , som filtrerer store faste materialer . De materialer, filtreret omfatter elementer såsom kamme , legetøj og klude-det meste uorganiske elementer, der kan blokere små rør

Gravity Afdeling


Efter at have passeret gennem den grove skærmen , vand går til en tyngdekraft kammer-. også kaldes en sandfang eller bundfældningstank. Denne proces giver mindre solide materialer-både organisk og uorganisk-at droppe naturligt til bunden af tanken . Disse solide materialer , som kan omfatte menneskeligt affald, der er pumpet ud og bortskaffes . Materialerne kan sendes til lossepladser eller et område som en kontrolleret vådområde , hvor floraen i miljøet bruger skadelige bakterier og mikroorganismer naturligt . Noget affald produkter er endda brændt som brændstof eller anvendes som gødning . Det resterende vand passerer gennem en fin filter , som det er sendt ud til videre behandling .

økologisk behandling


Spildevand er fuld af skadelige bakterier . Men der er et punkt i vandbehandling proces, hvor disse bakterier er faktisk opfordres til at vokse , fordi de forbruger vores affaldsprodukter. Men bruger disse affaldsprodukter , er bakterierne får en luft-blanding rig på ilt , at tilskynde dem til at vokse endnu hurtigere . De bakterier vokser og klumper sig sammen , får dem til at falde til bunden af tanken fra deres egen vægt .

desinfektion


I sidste filtrering fase , spildevand passerer gennem en permeabel membran som den anvendes af en omvendt osmose filter . Dette reducerer enhver faste stoffer tilbage i vandet til et niveau målt i ppm . Vandet er desinficeret med klor , og i nogle vandsystemer , ultraviolet lys , hvilket gør det sikkert at bruge . Nogle kommunale rensningsanlæg at fjerne hovedparten af klor fra vandet, før den forlader fabrikken , på grund af klor 's toksicitet . Endelig er renset vand frigives til vandet kilder i miljøet , såsom søer og vandløb , hvor den vender tilbage til den naturlige vandkredsløbet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.