varmepistol sikkerhed

En varme pistol er nyttigt at malere og blikkenslagere ens. Varmen fra pistolen hjælper varme op maling , hvilket gør det lettere at fjerne . En varme pistol er også nyttig i smeltende loddemetal og flux , en syre pasta , som hjælper til at trække lodde i det fælles , når VVS , eller bidrage til at løsne svære rør . Når du bruger varmepistol , skal du være opmærksom på, hvordan man holder og betjene den sikkert

Forlængerkabel


En forlængerledning kan være nødvendigt for dig at nå dit arbejde . Men på grund af den kraft varmepistol trækker , sørg for at bruge en forlængerledning , der er normeret til 10 ampere .

Afstand fra Work


Når du arbejder med en varme pistol , sørg for at holde det 6 til 12 inches væk fra dit arbejde . Hvis du holder pistolen for tæt , kan du risikere varmen pistol overophedning , eller værre endnu , bryde i brand .

Air Grill


Air grill placeret på den varme pistol lade pistolen til at blive køligere . Hvis du blokere ventilationshullerne , kan du risikere overophedning din varme pistol eller indstiller det i brand.

Off Switch


Altid tænde for varmen pistol 's skifte til slukket position , før du sætter pistolen ned .

brændbart materiale

Du må ikke arbejde med en varmepistol i nærheden af brændbare materiale , for du kører risiko for at det i brand.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.