CPR uddannelse for børn

Mens de fleste eksperter enige om , at CPR uddannelse bør være tilgængelige for gymnasieelever , nogen debat omgiver spørgsmålet om, hvorvidt CPR bør lære at børn under 15 år . En undersøgelse foretaget af det medicinske universitet i Wien i Østrig kigget på børns kognitive og fysiske evner , som de vedrører CPR præstationer , og konkluderede, at børn 9 og ældre har kognitive evne til at lære og forstå CPR selvom de måske ikke har kræfter til at effektivt at udføre . det

Du skal bruge:
gummihandsker.
Beskyttelsesbriller .
Alle formål eller neutralt rengøringsmiddel.
Johnny moppe .
Vand .
Blød svamp .
Rene klude .

evne til at lære


Det første spørgsmål ofte spurgt, når der træffes afgørelse om, hvorvidt eller ikke at undervise børnene CPR er, om de har de kognitive evner til at forstå og udføre det . Undersøgelser , som den i Østrig , har vist, at børn over 9 år er smarte nok til at lære og fastholde proceduren . Fire måneder efter træning , blev 86 procent af de 147 børn i undersøgelsen stand til at udføre CPR korrekt .

Begrænsninger


Næsten 90 procent af børn i alderen 10 og 11 var ikke store eller stærke nok til at tilstrækkeligt trykke brystet af en CPR mannequin , ifølge undersøgelsen fra det medicinske universitet i Wien . Denne statistik er lidt misvisende , men fordi mange voksne mangler også styrken for passende brystkompressioner , ifølge Lifesaving Resources .

Overvejelser


Argumenterne imod uddannelsen børn i CPR , især i skolerne , er , at uddannelse er dyrt Det tager tid væk fra andre undersøgelser og den udnytter ressourcerne , som kan anvendes mod uddannelse mere kompetent voksne .Desuden vil de fleste programmer certificere kun børn over 15 år , så et lille barn vil skulle omskoles , før de udstedes et certifikat.

Fordele


Mens børnene måske ikke vægten og styrken til at effektivt at anvende brystkompressioner , nogle eksperter hævder , at de bør uddannes alligevel . Voksne som regel bedre opbevare oplysninger , de har først lært som børn , ifølge Lifesaving Referencer . Et andet argument for uddannelse er , at hvis ingen andre er omkring , når en skadelidt hjerte stopper , et barn der udfører CPR , selv utilstrækkeligt , er bedre end ingen gør noget som helst.

Her kan du hente Træning

Nogle skoler tilbyder CPR uddannelse til børn , enten som en del af deres fysiske uddannelse og sundhed klasser . Større børn kan lære CPR gennem Røde Kors træning eller som en del af livredder og vandsikkerhed klasser tilbydes på mange puljer og KFUM . Babysitting certificeringskurser tilbydes af mange hospitaler , brand og politi afdelinger , og andre service grupper også kan træne ældre børn i CPR .Hvis dit område ikke giver CPR uddannelse for børn , så tal med din skoleleder og lokale Røde Kors--tilknyttede organisationer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.