Hvilested regler

Når du har fået til at gå , har du til at gå . Denne grundlæggende kendsgerning i livet sikrer, at der er love om toiletter , deres tilstand , adgang til dem og mange af de andre ting, som folk kan tage for givet på en dag -til-dag basis .

Byggeri bærbare


En Occupational Safety and Health Administration lov kræver, at byggepladser være udstyret med bærbare toiletter til brug for arbejdstagerne . Ifølge Davesseptic. com , er formålet med denne lov at sikre, at bygningsarbejdere ikke lider nogen dårligt helbred effekter fra at blive tvunget til at holde på deres kropslige affald , fordi der ikke badeværelse faciliteter er til rådighed ( og i mange tilfælde ikke har været bygget endnu ) . Davesseptic. com anbefaler , at for at opfylde dette behov bør der være mindst én transportabel toilet til stede på webstedet for hver 10 ansatte .

Overvågning


Der er en række bekymringer med hensyn til debatten om sikkerhed kontra overvågning , når det kommer til toiletter . De nøjagtige love varierer ifølge de statslige og anlæg . Dummy kameraer er helt lovlige, da de giver en afskrækkende virkning , men ikke overtræder nogen form for privatliv . Hvis der er fungerende overvågningskameraer i et toilet , der er behov for en tegn på, at stater så meget. Disse kameraer kan være lav opløsning for at hjælpe med at beskytte privatlivets fred, men dette vil afhænge af de juridiske krav i statslige og lokale område , hvor overvågningen er at blive installeret .

Americans with Disabilities Act


På grund af amerikanere med handicap Handling (der dikterer , at offentlige bygninger og offentlige toiletter bør udformes med handicappede i tankerne ) en række badeværelset boder skal være handicap-tilgængeligt . Det betyder, at der skal være plads til en kørestol , gelændere for gribende og privatlivets fred svarende til hvad andre toiletbesøg brugere har . Til udendørs , bærbare enheder reglen er mindst én enhed ( eller 5 procent af enheder ) skal være handicap-tilgængeligt . Den samme lov gør en god guide til indendørs toiletter så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.