Hvordan hoteller fjerner cigaretrøg ?

Med hundredvis af beboere gennem hotelværelser årlige , skal hoteller kan energisk og grundig i at fjerne cigaretrøg og lugt fra værelserne . Næsten alle hoteller har udpeget rygerum , så opgaven med at fjerne cigaretrøg er begrænset til de lokaler , men ofte en ryger , vil vandre ind nonsmoking værelser. Tobaksrøg er partikler og warrants luftrensning som sigter på at fjerne eller neutralisere lugtende partikler

Du skal bruge: .
Property kort med septisk felt placering .
Line lineal .
Målebånd .
Septisk aftræksrøret ( septisk felt Locator ) .
Skovle .
Rendegraver .
Kloakdæksel steder .
Underground metaldetektor .
Ground radarsystem .

Problemer med cigaretrøg


Fjernelse af røgen i sig selv er kun toppen af isbjerget . Cigaretrøg infiltrerer alle aspekter af hotelværelset , herunder møbler , håndklæder , vægge og tæpper og efterlader sin lugt . Plus , udvidet eksponering for cigaretrøg discolors maling og tapet . Når røgen i sig selv er fjernet , er der stadig opgaven med at fjerne lugt og spor af røg , der kan forårsage misfarvning .

The Smoke


De fleste hoteller bruger tunge fans og filtrering for at fjerne røg . Røg også strømme ud af vinduerne , inden rengøringen besætningen kommer på stedet , men hvis røg er stadig til stede , vil rengøring besætninger åbne vinduer og bruge bærbare fans at befri rummet af røg . Hvis rummet er uden vinduer , så fans og udluftningssystem skulderen arbejdet .

ozon generatorer


Ozon generatorer fjerne lugt ved at producere og sprede ozon i hele rummet . Ozon er sammensat af tre ilt molekyler bundet sammen . Ozon reagerer med visse lugt-forårsager forbindelser til at neutralisere dem . Ozon generatorer bør anvendes i ubeboede rum , fordi ozon rejser visse sundhedsmæssige risici. Environmental Protection Agency rapporterer, at ozon generatorer ikke er den mest effektive måde at fjerne lugt , og de forårsager sundhedsmæssige risici , selv når de anvendes korrekt .

Enzyme Lugt Fjernelse


Enzyme lugt fjernelse bruger enzymer og høj aktivitet bakterier til at fordøje organisk lugt . Høj aktivitet bakterier, der anvendes til lugtfjernelse er USDA godkendt og ugiftige . Disse lugt-fjernelse produkter kan bruges alene eller lægges til nogen form for rengøring produkt .

UV stråling

En anden metode til cigaretrøg lugt fjernelse er UV -stråling . UV- stråling anvendes til at supplere filtrering og ventiler, ikke erstatte dem . Disse rengøringsmidler kaldes ultraviolet bakteriedræbende bestråling udstyr , de arbejder ved at dirigere UV- stråling på et berørt område til at ødelægge den biologiske forurenende stoffer. Disse kan hjælpe med at fjerne de forurenende stoffer i cigaretrøg , der forårsager lugt .

Ioner

Elektronisk luftrensere udnytte ion generations teknologi til at fjerne røg partikler fra luften . Luften passerer gennem et kammer , hvor partiklerne modtage en elektrisk ladning ; de ladede partikler fanget på flade plader i en særskilt kammer . Alternativt , distribuerer en ion -generator ladede ioner hele et hotelværelse , og ionerne tillægger cigaretrøg partikler i luften , disse nu opkrævet røgpartikler tillægger overflader . Sidstnævnte metode er ikke den foretrukne teknik på hoteller , da det kræver rengøring besætningen til at rengøre overflader af røg partikler, der har bosat sig fra luften .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.