Hvorfor er DNA-test godt ?

DNA , eller deoxyribonukleinsyre , er en kemisk involveret i opbevaring af genetisk information . DNA- test er en meget specifik metode til at identificere en person . Dette er nyttigt i straffesager DNA-beviser ofte bliver brugt til at fri fanger , som har været uretmæssigt dømt for at begå forbrydelser . DNA-test også genealogiske oplysninger , som kan hjælpe en person vide, hvem deres forfædre er . DNA-test også tillader en person at vide om sygdomme, som de er i risiko for , så de kan ændre deres livsstil for at reducere risikoen for at blive syg .

Indvandring


De Forenede Stater indvandring proces spørger indvandrere , hvis de har andre slægtninge , der bor i USA . Indvandrere til USA ikke altid har juridiske dokumenter beviser , at de har en biologisk forhold til amerikanske statsborgere . State Department tillader indvandrere at indsende DNA- prøver , som anvendes til at bevise, at en indvandrer er relateret til den løbende USA borgerne, når de indvandrer ikke har andre nødvendige dokumenter for at bevise deres forhold .

Faderskab


DNA-test også bevis på faderskabet . Regeringen kan kræve børnebidrag at gøre en far støtter hans børn , hvis DNA beviser han er faderen . En mand kan også bruge DNA-test resultaterne til at bevise, at han ikke er far til et barn , til at bestride en børnebidrag forpligtelse .

Naturkatastrofer


DNA-test identificerer ofre for naturkatastrofer og militære angreb . Organer er ikke altid findes i genkendelige tilstand , især hvis nogle tiden går . En DNA-test ikke behøver en stor mængde materiale til klart at identificere en person . Efter World Trade Center angrebet , var DNA- test meget nyttige i at identificere ofrene efter præsidentens DNA -initiativ .

Criminal Justice


Nogle mennesker er dømt for forbrydelser , de ikke har begået . National Institute of Justice udstedte en rapport , der hedder 28 fanger, som blev frikendt af DNA-beviser . DNA-beviser kan også bruges til at dømme en sagsøgt af en forbrydelse . Ifølge National Criminal Justice Reference Center , blev DNA- beviser først fremstillet som retssalen bevis i 1986 , og er nu gyldige beviser i alle jurisdiktioner i USA .

Sygdomme

Gentest hjælper folk skærmen for sygdomme . En DNA-test kan vise , om to personer er i fare for at videregive sygdomme til deres fremtidige børn . DNA- test kan afsløre genetiske sygdomme i et foster . Ifølge National Institutes of Health , kan DNA- test afslører en genetiske sygdomme , før en person lider mærkbar sygdomssymptomer , samt bekræfter en læges diagnose af en genetisk sygdom .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.