Med henblik på beskyttelsesbeklædning

I nogle erhverv er beskyttelsestøj obligatorisk . Det beskytter arbejdstageren mod overlast . For eksempel skal en person, der er involveret i bortskaffelsen af kemikalier bære beskyttende tøj, der beskytter ham fra eksponering for kemikalier . Medicinsk personale bære beskyttelsesdragt for at beskytte dem mod blod, der kan være forurenet af aids , hepatitis eller andre smitsomme sygdomme . Beskyttelsesdragt og udstyr er designet til at isolere eller beskytte den enkelte mod fysisk-, kemisk-og biologiske risici .

Masker yde beskyttelse


En kirurgisk maske anses beskyttelsesdragt . Det omfatter både mund og næse og skal bæres af tandlæger og tandsundhed plejepersonalet . Masker beskytter individet mod pust af kropsvæsker og blod . Masken skjolde arbejdstageren fra blodbårne patogener eller andre smitsomme mikroorganismer , som patienten måtte have .

Øjenbeskyttelse


Beskyttende øje slid skjolde ansigtet under dental udbytte . Slimhinderne i øjne er beskyttet mod at komme i kontakt med mikroorganismer .

Handsker


Handsker er ofte en del af beskyttende clothing. Gloves beskytte individer i forskellige erhverv fra eksponering for kemikalier , der kan være farlige , og i den medicinske arena , kommer i kontakt med blod og andre kropsvæsker . Specifikke typer af handsker skal bæres til specifikke formål , fordi nogle handsker ikke vil være effektiv . For eksempel , vinyl latex , kan nitril og andre syntetiske materialer , der anvendes i handsker blive svækket af udsættelse for alkohol , hydrogen peroxid og glutaraldehyd . Ikke-medicinske handsker bæres af ansatte , der håndterer forurenet kemikalier eller er involveret i husholdning og skal desinficere og rengøre .

Full Body og andre beskyttende artikel


Nogle erhverv kræver medarbejderen til at bære hele kroppen beskyttelse . Men der er risici forbundet med at have beskyttende tøj , fordi det tøj selv kan forårsage fysiske og psykiske stress , varme stress , nedsat mobilitet , syn og kommunikation . Jo mere beskyttende tøj, som skal bæres jo større de dermed forbundne risici , noter OSHA . En af farerne ved hele kroppen kemiske beskyttende slid er, at det kan sætte brugeren i fare for at udvikle varmestress , som kan resultere i dødsfald . Varmestress er forårsaget af det arbejde, der kræves , typen af beskyttelsesbeklædning , der bliver slidt , miljøforhold og individuelle kendetegn for bæreren . Hvis er muligt at bære en lighter beskyttende udstyr og ikke til Offer beskyttelse , det er vej at gå .Andre former for beskyttelsesbeklædning omfatter arbejde støvler , hårdt hatte , reflekterende veste , scrubs , arbejdshandsker , knæbeskyttere , ryg bælter og sko dækker . Reflekterende jakkesæt eller jakker lade dem, der arbejder i høj trafik områder eller andre potentielt farlige områder skal ses på afstand . Regn gear og flammehæmmende dragter er også tilgængelig for dem , der arbejder i udendørs erhverv eller for dem, der udsættes for ild .OSHA bemærker , at de medarbejdere der er udsat for bly i deres Arbejdet skal være forsynet med beskyttende beklædning , herunder handsker , ansigt skjolde eller ventilerede briller , fuld-krop arbejdstøj og sprængning eller svejsehjelme når det er nødvendigt . Hele kroppen arbejdstøj eller overtræksdragt kan engangsemballage . Hvis ikke-engangstændere , har brug for en ren outfit til at blive båret hver dag . Tøj , som har været udsat for bly bør rengøres med en HEPA eller høj virkningsgrad partikel luftfilter vakuum for at fjerne løse partikler forurening .

Uddannelse

Iført beskyttelsesdragter kan være besværligt og ubehageligt , så medarbejderen har behov for at blive uddannet i at bære den beskyttende tøj og forstå , at der er et reelt behov for denne type beskyttelse, og at han skal bruge og bære det ordentligt samt vedligeholde det .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.