NFPA definition

National Fire Protection Association ( NFPA ) er en international nonprofit organisation . Dens opgave er "at reducere den globale byrde af brand og andre farer på livskvaliteten ved at give og fremelske konsensus regler og standarder , forskning, uddannelse og uddannelse . "NFPA fortalere forebyggelse af brand og fungerer som en autoritet på den offentlige sikkerhed. Organisationen skaber , offentliggør og formidler standarder for at reducere brande og begrænse brandskader , sammen med andre sikkerhedsspørgsmål . Det har mere end 75. 000 medlemmer over hele verden

Historie


NFPA blev grundlagt i 1896 . Organisationen blev født i USA , så en hurtig udvikling og industriel nation . Elektricitet var begyndt som en kilde til magt , men det var et sikkerhedsmæssigt problem, som folk bare var at lære om elektricitet 's farer . Efterhånden som flere virksomheder ansat el , brandsikring blev et vigtigt emne . Senere blev sprinkleranlæg indført rejse yderligere spørgsmål om elektricitet , brand og sikkerhed . Installation og sikkerhedsforanstaltninger blev indført af forskellige enheder , uden ensartede standarder for sikkerhed . NFPA blev født ud af et behov for at etablere en national og senere international , sæt af standarder .

Etableret Codes


I juli 2010 havde NFPA etableret for mere end 300 standarder og koder . Dens mål er at fastsætte kriterier for " bygning , forarbejdning , design , service og installation i USA og andre lande . " Koder begynder som forslag . NFPA frivillige eksperter stemme på dem, og foretag de nødvendige ændringer . Koderne er akkrediteret af American National Standards Institute ( ANSI ) . NFPA standarder indeholder koder for brandsikkerhed i nye og eksisterende bygninger , el og gas installation procedurer , og for beskyttelsen af bygning beboerne fra røg , giftige dampe og brand .

offentlig uddannelse


NFPA er dedikeret til at uddanne folk til beskytte liv . Dets bevidsthed programmer indeholder : Fire Forebyggelse Uge huske, når ( om personskader og dødsfald blandt ældre voksne ) , og Risiko Watch , der fokuserer på årsagerne til skader og dødsfald blandt børn på grund af brand og røg . NFPA har mange aktiviteter i forbindelse med sin maskot , Sparky Fire Hund .

Kampagner


NFPA er involveret i brand og sikkerhed oplysningskampagner såsom " Fire Sprinkler Initiative , Bringe Safety Home ", den " Coalition for Fire-Sikker Cigaretter "og " Alliancen Stop fyrværkeri . "

Undervisning

NFPA præsenterer mange seminarer og certificering klasser , herunder " Fire Protection Specialist "," Fire Inspector "og " Fire Plan Examiner . " Men skaber også mange vejledninger og tekster til første respondenter og brandmænd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.