NFPA sikkerhed

Det nationale Fire Protection Agency , eller NFPA , blev etableret i 1896 med den mission at reducere risikoen for og forekomsten af brand over hele verden . Et af de allerførste initiativer fra NFPA var omdanne de fem eksisterende sæt af normer for sprinkleranlæg i en standardiseret sæt af regler . NFPA er en verdensomspændende , nonprofit brandforebyggelse organisation , der kommer alle fra brandmænd til børn med en mangefacetteret indfaldsvinkel

Du skal bruge: .
Property kort med septisk felt placering .
Line lineal .
Målebånd .
Septisk aftræksrøret ( septisk felt Locator ) .
Skovle .
Rendegraver .
Kloakdæksel steder .
Underground metaldetektor .
Ground radarsystem .

Standardisering


En stor del af NFPA sikkerhed håndhævelse ligger i dens 300 koder og standarder , der er blevet udviklet i løbet af året at indføre standardiserede krav til brandsikkerhed i USA Medlemsstater samt andre lande . De mere end 200 udvikling udvalg , som stemme om forslag og revisioner af disse koder og standarder består af over 6. 000 frivillige . Processen er åben og folketælling-baseret, der tilbyder fair og lige behandling af alle deltagerne , for som NFPA hedder , "Sikkerhed er alles forretning . "

Uddannelse


Den NFPA sponsorer mange brandsikkerhed kampagner hvert år for at uddanne offentligheden ( især lærere , børn , forældre , college studerende og boligejere ) vedrørende brand risici og forebyggende foranstaltninger. Fire Forebyggelse Uge , Remembering Når lærer ikke at brænde, Risk Watch og Sparky Fire Hund er den største pædagogiske initiativer arrangeret af NFPA . Sparky the Fire Hund har sin egen interaktive hjemmeside til at undervise børn om brandsikkerhed i en sjov måde ( se Resources ) .

Uddannelse


Faglig udvikling tilbydes af NFPA , for interesserede parter til at holde dig opdateret om de nyeste udviklingen i brandsikkerhed teknologi, forskning og teknikker . De er værter for seminarer , webinars , certifikat programmer, NFPA Conference Expo hvert år i juni , skabe dusinvis af vejledninger , instruktionsvideoer , håndbøger , projektmapper og andre tekster til brandmænd , brand efterforskere og først reagere læger og sundhedspersonale .

Forskning


Den NFPA er den førende ressource for brand forskning og dataanalyse . The Charles S. Morgan Library gemmer NFPA 's omfattende arkiver , hvilket gør det blandt de største brand videnskab biblioteker globalt . Der er en brand analyse og forskning fordeling af NFPA , der gennemfører særlige undersøgelser og offentliggør en række af de årlige rapporter om brand spørgsmål, der vedrører nationen. Den NFPA vil endvidere gennemføre særlige undersøgelser ild forekomster , der er af særlig interesse for dem eller deres tekniske udvalg . Endelig er Fire Protection Research Foundation , der er involveret i koordineringen af forskning og information til støtte for udviklingen og revisionen af regler og standarder for NFPA .

Advocacy

NFPA sikkerhed strækker sig til forvaltningen af driften af fortalervirksomhed kampagner som koalitionen for Fire-Safe Cigaretter , der har arbejdet for at vedtage lovgivning , der vil bedre beskytte USA fra cigaret-antændt brande . Fire Sprinkler initiativet , Bringe Safety Home brandsikkerhed kampagne stræber efter at indprente beslutningstagerne behov for sprinklere i ny en- og to-familieboliger . Det NFPA er medlem af Alliancen til Stop fyrværkeri , der tilskynder offentligheden til at modstå indkøb fyrværkeri til personlig brug for at undgå skade- eller dødsfald , der forårsager ulykker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.