Peberspray Scoville effekter

Du skal bruge:
Ejendom kort med septisk felt placering
. Line lineal .
Målebånd .
Septisk aftræksrøret ( septisk felt Locator ) .
Skovle .
Rendegraver .
Kloakdæksel steder .
Underground metaldetektor .
Ground radarsystem .

Peberspray ( eller oleoresin Capsicum spray ) er et kemisk stof i selvforsvar , optøjer og crowd control , der irriterer øjne og forårsager smerte , tårer og midlertidig vold . Scoville varme enheder ( SHU ) er måling af hvor varmt og koncentreret peberspray er . Jo højere Scoville varmeeffekt , jo stærkere effekt vil være på modtageren .

Scoville Range


Den Scoville varme sortiment kan gå fra 1. 000 til milde peberfrugt til 2 millioner til ren koncentrationer af oleoresin Capsicum . Jo højere varme interval , jo mere en modtager vil opleve de mulige effekter. Der er kun få peberspray fordelt det nå dette 2 millioner SHU rating og i nogle stater en SHU , at de høje er ulovligt . Kontroller, at sikre, at SHU du ønsker at købe , er lovligt i dit område .

Eye Effekter


Når en høj Scoville peberspray i kontakt med øjnene , kan det umiddelbart føre til ufrivillig lukning af øjnene og overdrevne rive . Modtagere kan endda helt lukke deres øjne på grund af dilatation af øjet kapillærer . Modtagerens øjne vil være blodsprængte og rød i 30 til 60 minutter , og dem iført kontakter og briller vil være lige så påvirket . Nogle modtagere vil opleve midlertidig blindhed , selv om virkningerne skal bære off inden for denne 30-til 60- minutters periode .

Respiratory Effects


Hvis peberspray inhaleres af modtageren , kan det medføre hurtig halsbetændelse foring , der kan gøre det svært at trække vejret . Denne begrænsede luftveje flow vil gøre det muligt for modtageren at ånde , men det vil gøre det meget vanskeligt at bekæmpe , eller deltage i en vedvarende fysisk anstrengelse . Der kan være hoste , gispende og opkastning symptomer , indtil de funktioner, vender tilbage til normal i 10-45 minutter.

hud og muskel Effekter


En høj Scoville peberspray vil påvirke både hud og muskel koordination af en modtager . Når peberspray kommer i kontakt med huden kan der opstå en brændende fornemmelse . De virkninger, som peberspray have på øjnene kan forårsage en modtager til at miste balancen og har problemer med at koordinere musklerne ordentligt .

Død

Der har været nogle tilfælde , hvor brugen af peberspray har ført til døden . Dette er typisk på grund af en anden faktor ud over den peberspray , såsom astma , andre lægemidler eller på grund af yderligere begrænsning af luftrøret . Af denne grund er det vigtigt at undgå udsættelse for peberspray , hvis muligt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.