bagklap sikkerhed emner

bagklap , eller værktøjskasse samtaler , er korte sikkerhedsmøder præsenteret af en vejleder eller sikkerhedsmæssige direktør på arbejdspladsen . Den ugentlige samtaler kan blive præsenteret på tidspunkter , hvor målgruppen er samlet . Sikkerhed handouts er ofte fordelt . Arbejdstagere er forpligtet til at underskrive en sikkerhedstræning ark , så arbejdsgiveren kan holde styr på, hvilke arbejdstagere har modtaget undervisning i visse emner . Taler om forståelse grundlæggende sikkerhedsproblemer kan anvendes på alle typer af arbejdspladser .

Generelle sikkerhedsinstruktioner


Generel sikkerhed behandles i bagklappen taler minder arbejdstagere at være opmærksom på miljøet omkring dem og følge virksomhedens sikkerhed reglerne på alle tidspunkter . Arbejdstagere bedre kan forstå og huske en virksomheds sikkerhedsregler , når reglerne bliver præsenteret med jævne mellemrum i disse korte bagklappen sikkerhed møder . Arbejdstagere bør også blive mindet om at indberette alle usikre forhold eller områder , og rapporten udstyr , der skal udskiftes eller repareres .

Forståelse Sikkerhedsskilte


OSHA har krav til sikkerhed tegn i arbejdsområder . Sikkerhedsskilte hjælpe med at forhindre ulykker ved at advare arbejdstagere sikkerhedsrisici , der er til stede eller mulige . Under almindelige tegn på alle arbejdspladser hjælper arbejdstagerne til at genkende sikkerhedsrisici eller varsling af potentielle risici . Arbejdstagere bør gøres for at forstå de forskellige typer af tegn , deres betydning og hvilke forholdsregler de bør træffe. Arbejdstagere vil også blive mindet om at bære personlige værnemidler , såsom hårde hatte , briller , handsker eller kitler i visse områder .

Forståelse Material Safety Data Sheets


En kort sikkerhed tale om Material Safety Data Sheets ( MSDS ) , bør omfatte at sikre, at arbejdstagerne ved hvor man kan se på containere og på arbejdspladsen filer til disse oplysningsskemaer . En vejleder gennemfører en bagklap møde om MSDS ark kan hjælpe medarbejderne forstår faren ved at bruge en bestemt materiale . Arbejdstagere bør vide hvilke forholdsregler de skal tage i brug potentielt farlige væsker eller andre materialer .

Forståelse Brandsikkerhed


Forstå brandsikkerhed er en bagklap emne, som bør tilbydes ofte , især når arbejdstagere uvante for en ny arbejds- grundareal eller procedure er til stede på mødet . Brandsikkerhed omfatter tips til at forebygge brande og hvad man skal gøre i tilfælde af en brand . Arbejdstagere bør kende proceduren virksomheden har opstillet for brand nødsituationer , hvordan man tilkalde hjælp , hvordan man bruger en brandslukker , og hvor ildslukkere og brandalarmer er placeret . Nødudgange og udsejlingen bør også bemærkes i den korte sikkerhedsmøde .

Forståelse Sikkerhed for job på hånden

bagklap sikkerhed samtaler skal hjælpe medarbejderne med at forstå de sikkerhedsrisici og forsigtighedsregler af job- specifikke emner . Bygningsarbejdere nødt til at lære om alt udstyr og procedurer, de kommer i kontakt med . Sikkerhed taler bør dække et område af job-specifikke sikkerhedskrav på hvert møde . Forskellige grupper i en virksomhed kan have forskellige sikkerhedsinstruktioner , at andre på samme arbejdsplads på en given dag .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.