bærbart elværktøj sikkerhed

El-værktøj er kraftfulde og farligt udstyr , som kan forårsage ulykker og skader , hvis tændt ved et uheld eller ikke anvendes på den rigtige måde . En masse af industrielle ulykker sker fra at bruge den forkerte elværktøj , eller bruge dem på en anden måde end foreskrevet . Undlade at bære den rigtige beskyttelsesudstyr er en anden grund disse ulykker kan ske

Korrekt anvendelse


Det er vigtigt altid at bruge den rigtige form for bærbart maskinværktøj til et job . Hvert værktøj leveres med udførlige instruktioner om dens anvendelse. Sørg altid for , at du er fortrolig med de instruktioner , før du bruger værktøjet . Hvis du er færdig med at bruge værktøjet , skal du skifte det ud og også slukke den vigtigste kilde til magt .

Safety Gear


De fleste elektriske værktøjer kræver sikkerhed tilbehør som arbejdshandsker , overalls , øjenbeskyttelse gear eller hård hatte . Når du arbejder med bærbart maskinværktøj , er det ekstremt vigtigt at sikre , at du bærer alle de værnemidler , der er nødvendig for at arbejde med værktøjet . Hvis du ikke har det rigtige sikkerhedsudstyr , købe det , før du begynder dit arbejde .

Transportation i Tools


Bærbar værktøjer er nemme at bruge , fordi du kan flytte rundt med dem , hvilket gør det muligt at få adgang til områder, der ellers ville have været utilgængelige . Men sørg for du er opmærksom på netledningen , så du ikke falder over det . Også altid håndtere de værktøjer , som deres håndtag og ikke ledningen .

Rengøring og vedligeholdelse


Rengøring og ordentlig vedligeholdelse er vigtigt for at holde din elværktøj i orden . Dog bør der sørges mens du gør det . Sluk altid for værktøjet , før du begynder at rengøre det . Brug altid de anbefalede materialer i betjeningsvejledningen til værktøjet til at rense værktøj . Hvis du ikke er sikker på , hvordan du rengør værktøj , skal du bruge hjælp fra en tekniker eller har den service på et autoriseret center .

Arbejde med bærbart maskinværktøj

Sørg altid for , at du bruger klemmer til pin ned og sikre det objekt, du arbejder med . Hvis objektet bevæger sig rundt , og du ikke er i stand til at få et godt greb , det øger chancerne for en ulykke . Ekstra forholdsregler bør tages , mens du arbejder med rundsave og andre skarpe eller spidse redskaber .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.