brandsikkerhed procedurer for plejehjem

De procedurer for brandsikkerhed på plejehjem er afgørende for trivsel af patienter , besøgende og familie . Da mange plejehjemsbeboere er ude af stand til at drage omsorg for sig selv i en nødsituation , skal brandsikkerhed procedurer være ekstremt detaljeret og hvert medlem af plejehjemmet personale skal kende sin rolle . Brandsikring procedurer bør være klart skrevet og sendt , og uddannelse bør gives regelmæssigt .

Rygning


Fordi forkert bortskaffelse af en cigaret eller en cigar kan uforvarende starte en brand, må rygning kun tilladt i udpegede områder . Være forsigtige , tillader rygning udendørs. Ryge i boligarealer bør være strengt forbudt . Rygeområder skal være synligt markeret som rygning grunde og askebægre bør gives . Rengøring personale skal tømme askebægre i metal spande regelmæssigt og slukke eventuelle ulmende skod med vand .

Køkken


Køkkenapparater skal rengøres regelmæssigt. Fedt og støv oprustning i komfurer , kan røg-emfang og kanaler forårsage brande, der kan være svært at indeholde . Alt udstyr i køkkenet i plejehjemmet skal kontrolleres hyppigt og repareres eller udskiftes efter behov . Brandslukkere og tæpper bør opbevares i køkkenet og køkken personalet skal være uddannet i brug af udstyret , hvis en brand bryder i brand . Vurdere tilstanden af udstyr ofte til at sikre at det ikke svigter , hvis en krisesituation opstår .

Alarmer og røgalarmer


Brandalarmer og røgdetektorer systemer er nødvendige på plejehjem . Overvågningssystemer , der sluttes direkte til alarmcentraler eller brandstationer tillade redningsmandskab til at reagere på en brand hurtigere .

Uddannelse af personale


Plejehjem personale skal uddannes på de enkelte roller i en brand , før en nødsituation sker . Fordi de resterende ro er af største betydning , bør disse procedurer være praktiseres regelmæssigt . Sammen med uddannelse i at forebygge brand , nød-og evakuering procedurer er nødvendige . Alt personale , herunder midlertidige og deltidsansatte , bør vide, hvor brandalarmer og førstehjælpsudstyr er placeret , samt layout af bygningen . Udpege en afgift sygeplejerske eller licenseret praktiske sygeplejerske på hvert skift , hvis rolle det er at ringe 911 og anmelde de ansatte i tilfælde af brand . En anden sygeplejerske eller medarbejder i hvert område skal udpeges til at tildele teammedlemmer med deres roller i en nødsituation . Denne person vil også stå for den regnskabsmæssige behandling af de enkelte ansatte og patienten, når plejehjemmet er evakueret . Alt personale skal aflægge rapport til sygeplejerske med ansvar for at lære hvilke patienter de skal evakueres .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.