brystvorte piercing risici

Det er vigtigt at forstå de involverede risici , når det besluttes , om at have en piercing . Får ikke en piercing på grund af en presset fra en ven . Altid gå til en professionel , aldrig punkteres dig selv eller lad en ven gøre det . Ikke får en brystvorte piercing , hvis du har en kendt medicinsk lidelse , der kan forstyrre helingsprocessen , eller hvis du er eller planlægger at blive gravid .

Infektion


Infektioner såsom hepatitis B og C samt hiv, kan være forårsaget og spredes ved forkert steriliseret piercing udstyr . Den gennemsnitlige helbredende tid for en brystvorte piercing er tre til seks måneder . Ifølge den Bedre Sundhed Channel, selv om bakterielle infektioner er stadig en risiko ved , at tid og efter piercing er helet , da de kan rejse gennem brystvorten kanalerne til lymfeknuderne under armen . Infektioner kan forårsage en byld , eller en samling af pus under huden .

Allergiske Reaktion


Ifølge Center for unge kvindes Heath , kan allergiske reaktioner opstå fra piercing udstyr eller krop smykker . Aldrig få en piercing i et område, der allerede har et udslæt . Et symptom på en allergisk reaktion på metallet er hærdning af huden omkring brystvorten . Piercing kan også afvises , og kroppen smykker i sidste ende trækker ud af kroppen . En brystvorte piercing kan forårsage ardannelse , eller endda væksten af en cyste inde i brystvorten .

nerveskader


bryst piercing kan forårsage skader på mælkeproduktionen kanalerne i brysterne af yngre kvinder . Infektioner og problemer kan opstå senere , hvis kvinden beslutter sig for at amme . Fjern body piercings , indtil barnet er vænnet fra , ifølge Børn , Unge og Women's Health Services , da iført smykker , mens du ammer , kan beskadige det bløde væv i barnets mund . Nerveskader kan også forårsage tab af følelse til området .

Forebyggelse


For at forebygge infektion , altid skal du sikre dig piercer er licenseret . Aldrig tillade en piercer til at bruge en piercing pistol for brystvorten piercinger , da det ikke kan være rigtigt steriliseres for enhver form for piercinger . Efter gennemboring , holde det så tør som muligt, men brug antibakterielle sæbe under bruseren . Rør aldrig ved piercing med snavsede hænder , og fjern ikke smykker , før piercing er helet . Kvinder med brystimplantater bør undgå brystvorte piercinger , især dem med implantater er placeret på forsiden af brystet muskel .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.