defibrillator fordele og ulemper

Defibrillatoren er en vigtig medicinsk redskab , der leverer et ryk af elektricitet til hjertet af et offer for hjertestop . I mange tilfælde kan defibrillator genstarte ofrets hjerte , forebyggelse af langvarig skade eller død, ellers ville kunne forekomme . Men den defibrillator har også nogle ulemper

Adgang


En af de primære fordele ved en defibrillator er at lette adgangen . . Mens de professionelle modeller opstillet på hospitaler skal drives af en uddannet læge , sygeplejerske eller tekniker , automatisk ekstern defibrillator ( antiepileptika ) kan placeres i hjemmet eller på offentlige steder, sætte deres livsvigtige magten i hænderne på lærere og familiemedlemmer.

Omkostninger


defibrillatorer er dyre maskiner , med selv de mest beskedne priser hjem modeller end $ 1. 000 -mærket . Desuden vil de fleste sygesikring ikke betale for et hjem AED , at sætte hele byrden af omkostningerne på den enkelte. Defibrillatorer på sygehusene er endnu dyrere , men får hyppigere brug virkningsløs nogle af de oprindelige investering ved at forhindre behovet for andre mere komplicerede metoder til genoplivning .

Learning Curve


Selv antiepileptika kræver uddannelse for at bruge ordentligt . Ejerne manual, som følger med en AED kun dækker det grundlæggende , så enhver, der kan være nødvendigt at bruge en AED skal deltage i et uddannelsesseminar . For sygehusets ansatte , tager defibrillator uddannelse tid væk fra andre områder af læring . Forkert brug af en defibrillator kan føre til alvorlige skader på offeret eller tilskuere i nærområdet .

Effektivitet


Mens de fleste defibrillatorer er meget effektive , fordelen ved en AED over CPR er genstand for debat inden for den medicinske fællesskab . Ifølge Mayo Clinic , kan de traditionelle CPR være lige så effektiv som en AED på at få gang i hjertet i visse situationer. I andre tilfælde er CPR effektiv førstehjælp til at holde blodet pumpe gennem kroppen, indtil uddannet medicinsk teknikere kan reagere og bruge en professionel defibrillator .

Juridiske spørgsmål

Den udbredte anvendelse af hjemme -og offentlige defibrillatorer rejser juridiske spørgsmål samt . F. eks. førstehjælp responders , der bruger en AED på en person, der ikke ønsker at blive genoplivet , kan stå over for en retssag fra offeret Forkert brug af en defibrillator kan også være årsag til en fejlbehandling sag mod en læge eller en personlig hæftelse sag mod en privatperson , der misbruges en AED og forårsagede en skade , som et chok eller brænde , at en tilskuer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.