føderale sundheds tilskud

I USA er der mere end 1. 000 føderale sundhed tilskud til rådighed på et givet tidspunkt. Med så forskellige mål som at tilskynde til mere forskning i toksikologiske medicin til at fremme nationale og lokale samarbejde i forbindelse med behandlingen føtalt alkoholsyndrom , er disse tilskud , sådanne føderale agenturer som Centers for Disease Control og Forebyggelse , The Food and Drug Administration , og Sundhed Ressourcer og Services Administration af U. S. Department of Health og Human Resources .

CDC Tilskud


Den Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) giver sundhed tilskud med det formål at forbedre forskning og uddannelse omkring potentielle sundhedsfare eller sygdomsudbrud . Et eksempel på et tilskud , der tilbydes af CDC omfatter 2009 's National Environmental Medicine Uddannelse og Konsultation Projektbevilling , der søgte at " give nationalt anerkendte eksperter . . . i miljø- og toksikologiske medicin gennem levering af professionelle uddannelse og klinisk høring . "

FDA Tilskud


Den Food and Drug Administration ( FDA ) giver også sundhed tilskud , selv om formålet med disse tilskud specifikt indebærer større viden omkring de sundhedsmæssige virkninger af fødevarer og medicin sanktioneret til brug i USA. Mindre Brug Arter udvikling af lægemidler i 2010 tilskud er et eksempel , som blev finansieret af FDA 's Center for Veterinary Medicine at støtte udviklingen af sikker dyr medicin . ( se Referencer 3 )

HRSA Tilskud


The Human Resources og Services Administration ( HRSA ) har specifikke mål for at " forbedre og udvide sundhedstjenester for underforsynede folk ", og dette er hvad deres forskning og støtte tilskud til hensigt at gøre , som det er tilfældet med HRSA 's Føtalt Alkohol Spectrum Disorders tilskud . Denne 2010 samarbejdsaftale tilskud er bestemt til at forbedre samarbejdet mellem National Organization for Føtalt Alkohol Syndrom , og med de lokale sundhedscentre for at forbedre identifikationen af og omsorg for dem med denne lidelse . ( Se Referencer 4 )

Nuværende Federal Health Tilskud


Fordi folkesundheden behov er under konstant udvikling og udvikling, er det særlige tilskud til rådighed hele tiden ændrer sig. Dog Grants. gov er en regering hjemmeside , der giver omfattende lister med hensyn til nuværende sundhed tilskud og oplysning om hvordan man ansøger . ( Se Ressourcer 1 )


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.