forskellige måder at genbruge plast

Genanvendelse af plast er en enkel og vigtig måde at hjælpe miljøet . Plastic tager mange år at blive nedbrudt , og frigiver toksiner i miljøet , som den gør det . Genbrugsplast kan også være et meget nyttigt produkt . Alt fra plastflasker til plastbeholdere og tasker kan genbruges .

Recycling Center


En af de mest almindelige måder for genanvendelse af plast er at tage plastik elementer til en lokal genbrugsstation . På genbrugspladser , er der forskellige beholdere for hver type plast , sortering af plast i deres respektive beholdere sikrer, at den vil blive behandlet korrekt . Når genanvendes på et center , kan plastic vendes til nye plastprodukter eller nedbrudt og omdannet til ting som fibre til fremstilling af tæpper eller tote poser.

Opbevaring


Genbrug af plast flasker, poser og containere til opbevaring kan hjælpe med at holde dem nyttige og ud af en losseplads længere . Du kan bruge plastflasker til at gemme små ting som smykker , perler og håndværk forsyninger . Små plastik beholdere kan holde børnenes legetøj eller give opbevaring af små genstande som søm eller knapper . Genbruger plastgenstande til opbevaring kan gøre et hjem mere organiseret .

Havearbejde Projekter


Plastic flasker kan være meget nyttigt for havearbejde projekter . Skær en flaske i halv . Fyld den nederste halvdel med jord og læg et par frø i det at tjene som en forret pot for planter . Skub den øverste halvdel af flasken , top nedad , i jorden i nærheden af et anlæg . Dette vil hjælpe direkte vand til rødderne i stedet for at fordamper på overfladen af jorden.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.