første reaktion førstehjælp uddannelse

Første respondenter er mennesker , der ankommer på scenen og give grundlæggende førstehjælp indtil akut lægehjælp ( EMS ) ankommer . Typisk først respondere arbejde eller frivilligt arbejde i brand eller politi afdelinger . De er de første, der sendes til en scene , når nødsituationer opstår . For at blive en first responder , skal en person fuldføre en first responder uddannelsesprogram og modtage certificering gennem staten

. Lokalisering af en First Responder kursus


Første responder kurser kan findes ved at kontakte de lokale brandvæsen , skoler og karriere centre , eller online . Du skal udfylde en akkrediteret first responder -program til at modtage en licens fra staten . Kontakt National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) for en liste over godkendte første responder programmer . Kurser kan gennemføres både i person -og online . Programmer gjort online, kan kræve den endelige eksamen skal være afsluttet ved personlig henvendelse på et godkendt kontrolcenter site.

Lægeuddannelsen


Første respondenter er uddannet til at give den første runde af medicinsk pleje og behandling til patienter på scenen , mens du venter for EMS . De giver grundlæggende førstehjælp behandling såsom kontrol af blødninger ved hjælp af direkte tryk , immobilisering af hals for dem med mistænkt rygmarvsskader, ilt til patienter , som er åndenød og CPR til en patient , der lider af hjertestop .Folk, der arbejder som første respondenter er uddannede til at tage vitale tegn såsom blodtryk , puls og vejrtrækning sats på scenen . De har også samle patientinformation som medicinsk historie , allergier og medicin . Når patienten er ude af stand til at svare for sig selv , er den første responder lært at bede familiemedlemmer , venner eller tilskuere for at få oplysninger om patienten .

Læring Udstyret


Disse træning for at blive certificeret til at arbejde i første reaktion er instrueret om, hvordan og hvornår man skal bruge forskellige typer af medicinsk udstyr til både at behandle og sikkert flytte en patient . Hvornår og hvordan man bruger medicinsk udstyr såsom livmoderhalskræft kraver , backboards og ilttilførsel udstyr-nasale kanyle eller ikke-rebreather maske-har lært at fremtidige første respondenter for at forberede dem til at arbejde i marken. Studerende skal held demonstrere evnen til at anvende alle dele af udstyret ordentligt , før der certificeres . Studerende kan praksis færdigheder ved hjælp af medstuderende eller uddannelse dummies .

First Response Certificering


Du skal fuldføre en akkrediteret first responder kursus og bestå både en skriftlig eksamen og prøve, at blive certificeret af staten til at praktisere medicin i felt som en first responder . Skriftlige eksamener er typisk givet ved et godkendt kontrolcenter site, der kan være der, hvor kurset blev taget , en lokal skole eller en brandvæsen .test af færdigheder omfatter forskellige færdigheder stationer sat op til at afprøve en studerendes evne til at behandle en patient og bruge udstyr . Simuleret nødsituationer anvendes i løbet af de færdigheder testen til at vurdere den studerendes evne til at behandle patienter i området. En liste over kriterier , som bestemmer bestået /ikke bestået krav for hver færdighed station , der bruges til at teste den studerendes viden om , hvornår og hvordan man bruger udstyret .

Videreuddannelse

Når du har bestået kurset og alle eksamener , Du kan ansøge om certificering i din tilstand . Kort er udstedt med en udløbsdato for de, der bliver certificeret . Uddannelse , i form af efteruddannelse , skal være afsluttet inden et kort udløber til at opretholde certificering.Efteruddannelse klasser lære up-to-date information og teknikker for patientpleje og udstyr anvendelse . Genopfriskningskurser er en samling af alle de nødvendige efteruddannelse kreditter er nødvendige for at blive recertificeret . Efteruddannelse klasser kan også tages enkeltvis .Hver stat fastsætter den nødvendige mængde og type af efteruddannelse er nødvendig for omcertificering . Disse klasser kan tages både online og i en traditionel klasseundervisning indstilling . Certifikater for afslutning for alle de krævede efteruddannelse og et udfyldt ansøgning om fornyelse skal sendes i , via mail eller online , til den tilstand , før kortet er udløbet for at blive recertificeret som en first responder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.