førstehjælp genopfriskningstræning

Førstehjælp uddannelse hjælper folk behandler mindre skader og kan medvirke til at reducere panik , når nødsituationer opstår . Organisationer som det amerikanske Røde Kors og American Heart Association ( AHA ) , samt lokale brandvæsen , skoler og hospitaler , tilbyder førstehjælp træning klasser . Uddannelse kan også gøres online . Førstehjælp er også lært at sundhedspersoner , såsom EMTs , paramedicinere og sygeplejersker . Kort udstedes til dem , der bliver certificeret i førstehjælp . Førstehjælp kort udløber efter en vis mængde tid , der normalt bestemmes af staten eller instruktør .

fremskridt inden for medicin


Sundhed omsorg og medicin er under konstant forandring takket være fremskridt i teknologi og information . Disse hyppige ændringer gør det nødvendigt for kontinuerlig uddannelse , som giver en individuel at holde up- to-date med de aktuelle behandlinger og teknikker . Et eksempel er CPR . CPR teknik har ændret adskillige gange siden det blev almindelig praksis . I 2005 skiftede AHA sin anbefalede retningslinjer for at udføre hjertemassage.

Videreuddannelse


Efteruddannelse klasser er nødvendige for at blive re-certificeret i førstehjælp . Disse klasser kan tages enkeltvis eller i et repetitionskursus . En genopfriskningskursus tager alle de nødvendige efteruddannelse krav og samler dem i en enkelt kur , der kan gives på én dag eller over et spænd på flere dage . Nogle stater kan kræve en gennemførelse af et genopfriskningskursus , der skal recertificeres i førstehjælp , mens andre kan tillade den nødvendige efteruddannelse skal tages som individuelle klasser eller foredrag .

Søgning genopfriskningskursus


Repetitionskurser og efteruddannelse kan ske både online og i person . Nogle efteruddannelseskurser kan udfyldes online , men kan kræve den afsluttende eksamen skal ske ved personligt fremmøde et sæt placering . Lokale genopfriskningskurser kan findes ved at kontakte den amerikanske Røde Kors , en brandvæsen , hospital eller online . Kurser kan også findes på lokale skoler og universiteter . Hver stat bestemmer mængden og arten af uddannelse er nødvendig for at re-certificere i førstehjælp . Inden den beslutter som genopfriskningskursus er bedst sikre, at det opfylder kravene er nødvendige for at re-certificere .

test af færdigheder


Repetitionskurser undervise alle de oplysninger , herunder test af færdigheder , der er nødvendige for at kvalificere sig til re-certificering . Færdigheder refererer til evnen til at anvende udstyr og udføre procedurer korrekt . Backboards , benskinner og mundtlige luftveje er nogle af de udstyr, der anvendes til at teste færdigheder . Evner til at behandle sygdomme som blødning , der er hævelse eller brækkede knogler også testet . Nogle stater kan kræve færdigheder skal afprøves som led i den fortsatte uddannelse . Test af færdigheder indgår ofte i løbet af et førstehjælpskursus genopfriskningskursus . Det kan ske både personligt og online ved hjælp af simulerede patienter og scenarier .

Re-certificering

Et bevis for færdiggørelse af førstehjælp genopfriskningskursus , eller hver klasse , skal sendes i sammen med en udfyldt fornyelse eller Re-certificering ansøgning . Det kan tage op til flere uger for at ansøgningen kan behandles og re-certificering tildelt . Sørg for, at ansøgningen er sendt , via mail eller online , tidligt nok til at blive re-certificeret forud for den aktuelle kortets udløb for at undgå ventetid med certificering . Et nyt kort vil blive udstedt til dem, der gennemfører kravene .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.