førstehjælp kursus information

Til enhver tid en ulykke kan ske , som kan kræve, at du genkende , når en person har behov for lægehjælp og vide , hvordan man stabilisere ham , indtil lægepersonale kan passe ham . En knytnæve støtte klasse forbereder dig til at konfrontere disse uventede situationer med tillid

Basics


Uddannelse i førstehjælp lærer du , hvordan man genkender , når du skal eller bør ikke forsøge at give en person førstehjælp . For eksempel lærer du at identificere situationer , hvor en person kan have opnået en rygmarvsskade , og hvorfor det er vigtigt at sikre, at de ikke flyttes, før de relevante lægelige personale ankommer til at gøre det . Efter førstehjælp uddannelse vil du vide, hvordan man vurdere en persons luftveje , vejrtrækning og cirkulation . Du vil lære , hvordan man korrekt skinne og bandage visse dele af kroppen . Uddannelse også lærer dig , hvordan du beskytter dig mod forurening med kropsvæsker fra en anden person .

Bruger


Nogle arbejdsgivere kræver medarbejderne til at tage førstehjælp uddannelse som en betingelse for ansættelse . Men selv om du ikke arbejder uden for hjemmet kan du nyde godt af et førstehjælpskursus . Næsten 13 millioner mennesker hvert år kommer til skade i hjemmet . Børn og ældre mennesker står over for større risiko for skader . Hvis du ofte støder på en af disse grupper af mennesker , bør du have uddannelse i førstehjælp . For eksempel, som en ny mor vil du drage fordel af et førstehjælpskursus til pleje af spædbørn , da de kræver særlig håndtering og behandling for at undgå at beskadige deres sarte organer samtidig give førstehjælp .

Typer


Træning kan omfatte hands -on træning på dukkerne , samt videobånd og lysbilleder . Nogle uddannelse kan være specifikke for omstændighederne omkring den person, der uddannelsen . For eksempel kan en babysitter førstehjælp klasse fokus på håndtering af små børn . Du kan også tage klasser online , men de har ikke tilbyder hands-on erfaring eller mulighed for at interagere med en levende instruktør . Det er godt at have et førstehjælpskursus bog eller brugsanvisningen på hånden , som så mange aspekter af førstehjælp findes , kan du bruge en genopfriskningskursus eller påmindelse om formelle klasser du tidligere har taget .

Beliggenhed


Du kan tage et førstehjælpskursus klasse sponsoreret af det amerikanske Røde Kors . Agenturet giver grundlæggende førstehjælp certificering for dem, der tilmelder i en klasse . Søge uddannelse gennem din lokale brand eller politi afdeling , eller check med de sundhedsmæssige afdelingen i din kommune . American Heart Association tilbyder også førstehjælp klasser . Mange af de klasser omfatter uddannelse i CPR . En person, der søger et alternativ til instruktør-ledede klasser kan tage et førstehjælpskursus klasse online .

Cost

I 2010 , betaler du 19 dollars . 95 til en online- førstehjælp klasse med den amerikanske Health Care Academy . Du kan medtage et CPR- kursus for $ 15 mere . Udgifter til instruktør-ledede klasser varierer afhængigt af, hvem giver dem . Frontline Sundhed i Brooklyn , New York , tilbyder klasser sponsoreret af Røde Kors , en instruktør-ledede standard førstehjælp klasse varer 3,5 timer og koster 65 dollars . Tilføjelse CPR koster $ 30 og tilføjer tre timer til den tid . I San Francisco , koster et grundlæggende førstehjælp klasse sponsoreret af American Heart Association $ 50 og varer tre timer. CPR klasse er adskilt og koster $ 80 og varer fire og en halv time .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.