førstehjælp tilbagevendende træning

Førstehjælp uddannelse er en grundlæggende overblik over hvordan man skal give øjeblikkelig behandling til en skadelidt eller syg person . Kurser kan afholdes på et kontor af en arbejdsgiver , vært i et konferencerum , eller holdes på et hospital . Førstehjælp uddannelse er designet til at blive gennemført under alle omstændigheder , og er designet til at være et samarbejde med CPR uddannelse og til tider , vand sikkerhedsuddannelse. Fornyelse certificering kræver en enkel kursus og undertiden en kort test

om førstehjælp


Uddannelse i førstehjælp lærer du , hvordan man reagerer på en farlig eller endog livstruende situation som en nødsituation responder , giver nogle gange livreddende stabilisering før alarmtjeneste arbejdstagere ankommer på en scene . I en uddannelse , vil deltagerne lære at stoppe et sår , der er bløder kraftigt udnytte tryk og højde til at skabe en kunstig skurv . Deltagerne vil også lære , hvordan man midlertidigt skinne knogler , støtte en person, som er kvalt , stabilisere offer for en ulykke , og bruge en automatisk ekstern defibrillator maskine .

Om CPR


I et CPR- uddannelse , vil deltagerne lære at holde ilt flyder i en patient , der har stoppet vejrtrækning og bliver afvisende . CPR udnyttes , når et hjerte er ikke længere pumpe på en sådan måde , at det skal , og en sund rytme skal genoprettes , og ilt tvunget til at flyde til hjernen . Deltagerne vil også lære at bruge en automatisk ekstern defibrillator maskine , som kan regulere eller hoppe starte en vildfaren hjerteslag . Praksis dukkerne er ofte bruges til at vise deltagerne , hvordan man komprimere en brysthulen og administrere ilt til en patient gennem hendes mund .

Førstehjælp til arbejde og privat brug


Nogle mennesker tager først støtte, fordi det har mandat fra deres arbejdsgivere , og andre vælger at tage det , så de er parate til at reagere på en nødsituation involverer fremmede , familie eller børn . Typisk arbejdsgivere , der kræver førstehjælp uddannelse og en årlig fornyelse omfatter børnepasning , vand parker , og flyselskaber . Babysittere også ofte vælge at tage førstehjælp , som børn er kendt for at sluge genstande , eller falde i puljer . Ligegyldigt hvad årsagen nogen vælger eller er nødt til at tage førstehjælp , vil han stadig nødt til at forny certificering , når den udløber .

Fornyelse Førstehjælp Certificering


Førstehjælp certificering er typisk gælder i to år . Mens der er mange online sites , der hævder at være i stand til at re-certificere en person , er det bedst at besøge en amerikansk Røde Kors certificering træner at sikre, at certifikatet er gyldigt .

Fornyelse CPR Certificering

CPR certificering er også gyldigt i to år . Både CPR og førstehjælp certificering kan modtages i henhold til den klasse af Basic Life Support uddannelsen . CPR gencertificeringen bør også erhverves gennem besøger en akkrediteret amerikanske Røde Kors træner . Det kan være nødvendigt at udsætte gennem en anden fuld session uddannelse , men det er altid nyttigt at blive mindet af de korrekte procedurer , når en persons liv er i balance .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.