gaffatape sikkerhed

Gaffatape er et produkt , der oprindeligt var beregnet til tape kanal arbejde sammen , når andre metoder ikke var passende . Dette har imidlertid tape blevet en slags fix-alle metode til at gøre det yourselfers , og der er en række af bizarre ansøgninger , at dette bånd har . Men det er vigtigt at bruge det sikkert og korrekt

Allergi


Nogle mennesker er allergiske over for den selvklæbende materiale i gaffatape . Den allergi normalt resulterer i en rødme og hævelse i det område af huden, hvor den selvklæbende rørt , og det kan efterfølges af blærer . Det er vigtigt at vide, hvis du har en selvklæbende allergi , før der arbejdes med gaffatape .

Tæthed


gaffa tape bruges ofte til at hjælpe med at holde på gaze puder eller andre former for bandage . Det er vigtigt , når du anvender den gaffatape , at du ikke trække det alt for stramt . Hvis du gør det kan afskære cirkulation til området , hvilket kan til gengæld skabe problemer .

Glat Ansøgning


Når det er anvendt , bør gaffatape sættes på glat uden bobler eller luft lommer fanget under tape . Hvis der er dele af båndet , der faktisk ikke at overholde den overflade så du ikke får båndets fulde gribende handling . Dette kan føre i nogle tilfælde , at båndet kommer ud og det objekt, det var meningen, at holde sammen kommer fra hinanden .

Synlighed


I nogle tilfælde er det vigtigt, at gaffatape er synlig . Scene-anvendelse eller sikkerhedsudstyr er to tilfælde, hvor det kan være sandt . Det er vigtigt, at gaffatape kommer i lyse , let set farver , eller at det gløde-in- the- mørke ( hvilket er muligt) , hvis det skal bruges til at afmærke områder, hvor folk skal eller ikke skal .

Wart Remover

gaffa tape har også praktiske sundheds-applikationer , herunder vorte fjernelse . Hvis gaffatape er placeret over en vorte i seks dage ( mere kan være nødvendigt) og derefter pillet det ofte fjerner vorten , eller blødgør det op til at være helt fjernet . En vorte er intet mere end en hudinfektion , og gaffatape klæber til det og trækker det ud .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.