genbrug af vand muligheder

Som den menneskelige befolkning vokser , mere ferskvand er behov for mange menneskelige formål . Populationer også fortsætter med at udvide til tørretumbler miljøer , hvor vand skal omdirigeres fra et andet sted for at opfylde hele byens behov . Ferskvand udgør kun 3 procent af den samlede vandmængde, der findes på Jorden , og det tager en vis tid at genopbygge den . Hvis gråvand genbruges , vil det give brønde og reservoirer mere tid til at komme på omgangshøjde med vand befolkningens behov .

anvendelser inden for landbruget


En af de mest nyttige måder at bruge regenereret vand til landbrugsformål . Landbrugsjord bliver en stor mængde vand omdirigeres fra andre områder for at holde planterne vokser stærkt og kan ikke sparer på vandet , den behøver. Opsamling af vand fra andre andre områder kan bruges som den oprindelige kilde til vand for en gård , der giver vand til afgrøder , dyr og andre fornødenheder . Landmænd kan også hente det vand, der løber ud fra afgrøde brug og bruge det igen .

dekorative formål


Der er mange grunde vi mennesker bruger vand, er ikke afgørende for vores overlevelse , men er stadig vigtigt for mange mennesker . For eksempel giver græsplæner og haver dekoration mange steder rundt omkring i verden . Græsplæner også anvendes til rekreative formål ved golfbaner . Mange steder har springvand eller menneskeskabte søer for at forbedre områdets æstetik . De er gode muligheder for at genbruge vand , da det er langt mindre vigtigt , at vandet er helt rent og godt behandlet . Strukturer som springvand også kan blive sat på et retursystem , så vandet hele tiden genanvendes i denne ordning .

kommunale Bruger


Din by har mange anvendelsesmuligheder for vand uden for kunstvanding . De har brug for tilgængeligt vand i hele byen til brug for brandbeskyttelse , hvis det er nødvendigt . Byen bruger også vand til ting rundt i byen , såsom renholdelse af gader og byggepladser . Det vand, der anvendes i disse situationer normalt ikke nødvendigt at rengøre til human brug , fordi det bliver brugt kun udenfor i byen. Der er forskellige regler for hver by i forhold til de specifikke anvendelser af gråvand til kommunal brug , men flere og flere byer tillader det, således at vandet bliver mindre af et problem for de mennesker .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.