glasflaske vs plastflaske

Glas og plast er to af de mest almindelige genanvendelige materialer . Glas-og plasticflasker hold alt fra vin og øl til sodavand , vand og olie . Men på trods at have så mange af de samme anvendelsesformål , glas-og plasticflasker repræsenterer forskellige løsninger på de samme grundlæggende opbevaring problem

Du skal bruge: .
Property kort med septisk felt placering
. Line lineal .
Målebånd .
Septisk aftræksrøret ( septisk felt Locator ) .
Skovle .
Rendegraver .
Kloakdæksel steder .
Underground metaldetektor .
Ground radarsystem .

Typer og anvendelser


Glas -og plasticflasker kommer i en bred vifte af former og størrelser . Fra bittesmå glas spiritus flasker , der kan holde bare et par ounce til store , 2-liters vin kander , er glas mere almindeligt for alkoholholdige drikkevarer og dyrere varer . Plastic er en mere økonomisk løsning , men deler alsidighed af glas . Plastflasker almindeligvis indeholder en bredere vifte af produkter , såsom sodavand , mælk , vand og fødevarer , sammen med rensemidler og medicin .

Genbrug


Både glas og plasticflasker kan genbruges , hvilket gør dem bedre til materialer som Styrofoam fra et miljømæssigt perspektiv . Glasflasker kan fyldes på en aftapning center efter en sanitizing proces . Til sidst , kan glas smeltes ned for at skabe nye flasker . Plastflasker er ikke holdbart nok til at genopfylde men kan smeltes ned til at producere andre plastprodukter .

Indlån


Mange stater giver et depositum på alle fødevarer , der sælges i glas eller plastik flasker . Dette depositum , normalt koster 5 eller 10 cents pr flaske , er tilføjet til prisen på flaske drikkevarer og tilbageført til køberen på returnering af de tomme flasker . Formålet med indlån til at fremme genanvendelse og holde glas og plast , som spaltes langsomt ud af lossepladser .

Ulemper


Plastik og glas har hver ulemper , både til brug og genbrug . Glas , mens holdbare, det er dyrt at smelte ned , og udgør en risiko for at bryde , mens i brug , hvilket skaber mulighed for skaden. Plastflasker nedbryde over tid , hvilket er grunden til de ikke kan genfyldes . Plastflasker er oftest smeltes til produktion af syntetisk tømmer eller andre cellulose- plast kompositter . Flasker, der indeholder plastmaterialet kan også afsmag den mad eller drikke gemt inde , da de kemisk nedbrydes med tiden .

Fordele

En af de største fordele af plastikflasker er deres lette vægt . Plast er resistent over for at bryde og billigere at fragte. Smeltende plast bruger også mindre energi end smeltning af glas . Glas er holdbare og kan genbruges til nye glas på ubestemt tid, med urenheder fjernet under processen med omarbejdning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.